Захист особистих даних
Ніби все і непогано, на перший погляд, але почитавши відгуки тепер переживаю за свої особисті дані, все-таки стільки різних історій про те, як використовують чужі паспорти… І невідомо чи захищає компанія дані своїх клієнтів…

11 сентября 2019, 10:49
Доброго дня!
Дякуємо за відгук. Скани документів, які ми від вас отримуємо, зберігаються у нас за всіма вимогами до гарантування безпеки документів, у тому числі згідно з вимогами Закону України «Про захист персональних даних».
Захист особистої інформації клієнтів – першочергове завдання команди moneyveo. У компанії встановлена багаторівнева система доступу співробітників до бази даних. Усі нові працівники проходять перевірку служби безпеки. Протягом подальшої роботи їхня діяльність ретельно контролюється. Працівники компанії не мають навіть технічної можливості змінювати базу даних чи видаляти з неї будь-яку інформацію.
У 2019 році moneyveo отримала сертифікат PCI DSS Level 1. Це підтвердження найвищого рівня безпеки даних платіжних карток, які використовують клієнти компанії у сервісі moneyveo.ua
Детальніше про те, як moneyveo захищає персональні дані користувачів її сервісу, читайте тут: https://moneyveo.ua/uk/company-news/moneyveo-zahyschae-dani-klientiv/
З повагою,
moneyveo.ua