Обманюють і не виплачують по діючих акціях

astr4562019-08-10 11:50:18
У розділі новини на сайті компанії від 04.07.2019 року є акція і міститься інформація
Акция «Приведите друга – получите по 200 грн каждый!» продлена до конца года.
В офіційних правилах акції, які розміщені внизу новини в файлі pdf міститься наступна інформація
Період проведення Акції: з 00 годин 01 хвилини за київським часом 01 липня 2019 року до 23 години 59 хвилин за київським часом 31 грудня 2019 року.

На гарячій лінії мені сказали, що бонус виплачувати не будуть, бо акція закінчилася і ще й не дуже коректно зі мною розмовляли.

Висновок — незважаючи на публічне розміщення акції на офіційному сайті, компанія Moneyveo просто не виплачує обіцяні бонуси.
Манивео
13 августа 2019, 10:51
Доброго дня!

Дякуємо за відгук! Звертаєм вашу увагу, що Фінансова Установа може змінити Період проведення Акції на будь-якому її етапі за власним рішенням, у тому числі в разі настання обставин, що не передбачались та не могли бути передбачені на дату оголошення Акції, в порядку, передбаченому п. 7.2. даних Правил.

Шкода, що у вас виникли труднощі з нашою службою підтримки. Ви завжди можете написати нам про це, і ми обов'язково розберемося, в чому справа.

З повагою,
moneyveo.ua

Комментарии к отзыву - 1

astr456astr4562019-08-13 11:09:30
7.2. Організатор має право змінювати Правила Акції, в тому числі достроково припинити її проведення чи продовжити строк дії, розмістивши інформацію про це на сайті www.moneyveo.ua не пізніше дня вступу змін у силу.
Питання - де розміщено на Вашому сайті, що правила саме цієї акції змінено чи достроково припинено? А Ваша служба підтримки некомпетентна взагалі - у вайбері чи на гарячій лінії радять звертатися письмово на support@moneyveo.ua, а там просто не відповідають, зокрема мені вже 4 доби. Сподіваюсь, що люди, які читатимуть відгук і коментар, зроблять вірний висновок про Вашу компанію і ніколи не будуть із нею зв'язуватись!
Отзыв успешно отредактирован
Получить кредит