Обуренню просто немає меж
Не розумію яким чином можна оформити кредит не телефонуючи по номеру і не перевіряючи заявку для перевірки дійсності вказаних данних? Особисто я не телефонував і не давав згоду на отримання кредиту, це могли бути шахраї які отримали кредит на мою карту. По цьому питанню я вимагаю перепровірити анкетні дані і співставити по голосу чи дійсно саме я вам телефонував 22 жовтння для оформлення кредиту в розмірі 4000 і заповнення анкети. Некомпетентність працівника який принімає рішення щодо видачі кредиту просто вражає. Прохання провести розслідування щодо працівника який 22 жовтня видавав кредит по фальшивими данними. Мені ніхто не телефонував і не попереджував що у мене був оформлений кредит на мою карту. Навіть коли термін кредиту доходив до завершення мене також ніхто не попередив для вирішення цього питання. Узнав лише що кредит був оформлений після списання коштів в Приватбанку.

26 ноября 2018, 10:44
Доброго дня!
Нам шкода, що ви стали жертвою шахраїв. Заповніть, будь ласка, форму на сайті: http://antifraud.moneyveo.ua/. Ми закриємо кредит і виправимо вашу кредитну історію в кредитних бюро після встановлення факту шахрайства.
З повагою,
Moneyveo.UA