Минфин - Курсы валют Украины

Шахрайство

Andrii2018-11-13 22:22:22
Дізнався нещодавно що Манівео продало «мій!» борг Таліону а той в свою чергу перепродав даний борг іншій організації і мені рекомендують його погасити. Вся проблема в тому, що я ніколи в данної організації не позичав кошти. Можу припустити, що без патронажу в середині фірми такі кредити на людей без їх відома не можливі. Ну як видавати кредит на особу, керуючись лише ксерокопіями її документів, які є безліч шляхів як отримати особливо якщо ця особа ФОП, не на її особовий рахунок а на рахунок 3ї особи. Як взагалі таке можливо? Куди дивиться служба безпеки даної організації якщо тільки по відгуках на цьому сайті ця ситуація є постійною на протязі більш ніж 3х років. Невже є великою проблемою видавати такі позики виключно після підтвердження, що рахунок куди переводяться кошти є рахунком позичальника?
Результат — кредитна історія зіпсована, абсолютний ігнор зі сторони данної організації яка по логіці мала б дорожити своєю репутацією і вирішувати такі питання одразу після того як їй це стало відомо.
Мною було подано заяву до Поліції. Порушено досудове розслідування за статтею шахрайство. Готую позовну заяву до суду про визнання цього договору не дійсним та видалення цього запису з моєї кредитної історії.
Манивео
14 ноября 2018, 13:33
Андрію, доброго дня!

Нам шкода, що ви стали жертвою шахраїв. Заповніть, будь ласка, форму на сайті: http://antifraud.moneyveo.ua/. Ми закриємо кредит і виправимо вашу кредитну історію в кредитних бюро після встановлення факту шахрайства.

Комментарии к отзыву - 4

42651981426519812018-11-14 16:45:12
Moneyveo, якщо ви можете після видачі кредиту встановити факт шахрайства, то чому ви при видичі кредиту не перевіряєте?
MoneyveoMoneyveo2018-11-15 15:53:49
Доброго дня!

Наша система приймає рішення про видачу коштів автоматично. Ми постійно удосконалюємо наш сервіс. Нещодавно ми впровадили новий сервіс верифікації — Instantor.

AndriiAndrii2018-12-04 01:36:54
Пройшов місяць віз досі там. Окрім поліції звертався і до манівео, (риторика змінилась до візиту сбу в жовтні мені рекомендували погасити), а зараз сказали що виявили шахрайство . Взагалом обіцяли кредит закрити і з УБКІ це г-но видалити і що ці няшки я отримаю через 10 днів Пройшло вже 30. Тож шановні шлях тільки 1 звертатися до суду. Конторі байдуже на свою репутацію
MoneyveoMoneyveo2018-12-04 10:36:09
Андрію, доброго дня!

Вибачте, будь ласка, за затримку та завдані незручності. Напшіть нам в приватні повідомлення ваші контактні дані, ми обов'язкого з'ясуємо в чому справа.

Отзыв успешно отредактирован
Получить кредит