Великі відсотки у Манівео!!!!!
Доброго вечора всім, скажіть як боротися з цією канторою… Взяла кредит 2000 грн зараз сума становить 5000 грн крутят відсотки скажені. Шановний Манівео навіть в банку таких відсотків немає, знала що така опасна контора пішла б до банку… Погрожують що відберуть майно, поліцією!!! Тут вмене є знайома на телебаченні от думаю треба щоб цією канторою поцікавилися, люди які постраждали від Манівео згодні щоб їх теж налякати як вони погрожують людям Тай ще друть з людей великі кошти, вмене знайома брала кредит у банку 100 тисяч, то таких відсотків вона взагалі не бачила……

1 ноября 2018, 14:04
Ольго, доброго дня!
Нам шкода, що ви потрапили у неприємну ситуацію з грошовими надходженнями. Ми завжди готові піти назустріч у разі фінансових труднощів: пропонуємо нашим клієнтам пролонгацію кредиту або зміну графіка погашення заборгованості. У разі виникнення фінансових труднощів рекомендуємо не чекати прострочення й одразу звертатися до нашої служби підтримки.
Зауважимо, що, нараховуючи проценти і штрафні санкції, ми керуємося кредитним договором, з яким ви ознайомилися перед отриманням кредиту та на який погодилися, підписавши його електронним підписом і поставивши відповідну відмітку на нашому сайті. У цьому документі детально описані всі умови співпраці та процентні ставки зокрема.
З повагою,
Moneyveo.UA