ШАХРАЇ
Ніколи не брав кредити у «МаниВео», але мене це спасло від даної організації. Приїхав додому після лікування, а в поштовому ящику «лист щастя» від МАНІВЕО про, нібито, мою заборгованість за кредитним договором. Хочу сказати, що дана організація непорядна(не ідентифікує позичальника), некомпетентна(не знає законів про захист та користування персональними даними), невихована(працівники кол.центру грубіяни), керівництво боягузи(не зустрічаються із громадянами та представниками охоронних органів особисто та не реагують на скарги ошуканих громадян). Я написати одне запитання: «ЧОМУ ПОВИННІ ЗАХИЩАТИСЬ ТА ДОВОДИТИ СВОЮ НЕПРИЧЕТНІСТЬ ПОРЯДНІ ГРОМАДЯНИ, А СПРАВЖНІ ШАХРАЇ ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ НЕ НЕСУТЬ»

12 октября 2018, 16:08
Доброго дня!
Нам шкода, що ви стали жертвою шахраїв. Напишіть нам, будь ласка, в особисті повідомлення ваші контактні дані (ПІБ, номер телефону). Ми перевіримо обставини оформлення кредиту. Після того, як буде встановлено факт шахрайства, ми самостійно відправимо заяву в поліцію для відкриття кримінального провадження, а ваш кредит буде закритий, кредитна історія в кредитних бюро виправлена.
З повагою,
Moneyveo.UA