ШАХРАЇ

basovaS2018-10-12 15:00:58
Ніколи не брав кредити у «МаниВео», але мене це спасло від даної організації. Приїхав додому після лікування, а в поштовому ящику «лист щастя» від МАНІВЕО про, нібито, мою заборгованість за кредитним договором. Хочу сказати, що дана організація непорядна(не ідентифікує позичальника), некомпетентна(не знає законів про захист та користування персональними даними), невихована(працівники кол.центру грубіяни), керівництво боягузи(не зустрічаються із громадянами та представниками охоронних органів особисто та не реагують на скарги ошуканих громадян). Я написати одне запитання: «ЧОМУ ПОВИННІ ЗАХИЩАТИСЬ ТА ДОВОДИТИ СВОЮ НЕПРИЧЕТНІСТЬ ПОРЯДНІ ГРОМАДЯНИ, А СПРАВЖНІ ШАХРАЇ ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ НЕ НЕСУТЬ»
Манивео
12 октября 2018, 16:08
Доброго дня!

Нам шкода, що ви стали жертвою шахраїв. Напишіть нам, будь ласка, в особисті повідомлення ваші контактні дані (ПІБ, номер телефону). Ми перевіримо обставини оформлення кредиту. Після того, як буде встановлено факт шахрайства, ми самостійно відправимо заяву в поліцію для відкриття кримінального провадження, а ваш кредит буде закритий, кредитна історія в кредитних бюро виправлена.

З повагою,
Moneyveo.UA

Комментарии к отзыву - 2

СемёнСемён2018-10-13 01:18:21
Ничего им не давайте, СБУ и прокуратура занимается этой шарагой, такими же кредитами, можете обратиться к ним.
НатальяНаталья2018-10-13 12:19:10
У этой конторы хорошие аппетиты, она много лет грабит людей.Плохо что до сих пор ими никто не занимался.Я лично оплатила им около 60000 тыс, требуют ещё 38000.Ни копейки не получат больше.Долг мой передали без моего ведома каким-то овощам.Которые намекают что отберут у меня имущество.Я и ранее писала что не советую посещать мои края и хорошо подумать.И еще хочу отметить что я уже давно не ведусь на эти разводы.И ни одна контора от меня так просто больше копейки не получит.Я работать на вас не буду.Предел настал.Вам всем несказанно повезло что я не живу в Киеве, в покое не оставила бы точно.И чем меньше звонков будет поступать от вас мне тем меньше проблем будет у вас! Я вашей шараги отплатила сполна!
Отзыв успешно отредактирован
Получить кредит