МаніВео шахрайська кантора під прикриттям зверху
На загублений мною паспорт в 2017 році на мене взяли кредит в травні 2018 року. Пролонгували його в липні.На сьогодні борг більше 10000 гривень. МаніВео дали мені перші 6 цифр карти на яку перевели гроші, які показують що це карта Віза видана в США (я там ніколи НЕ БУВ!!!).
Другий їхній менеджер почувши що я пробив звідки карта сказав мені що звідки я взяв що карта видана в США? Каже карта видана в Ощадбанку… пішов в Ощадбанк, пробили і вуаля: картки в їхньому банку я НІКОЛИ НЕ МАВ!!! Поліція провадження відкривати не хоче бо це за їхніми словами цивільно-правові відносини, кажуть що нема ніяких документів що свідчать про претензії до мене Манівео (кредитний договір, лист про вимагання грошей). Копію кредитного договору Манівео мені прислати не хоче. Погрожують що передадуть справу колекторській фірмі хай зі мною розбирається. Що робити?