Не рекомендую
Нікому не рекомендую банк МаниВео!!!
Це просто обдиралівка.
Я попала в ДТП звісно що заплатити немає чим і як.
Звоню в банк сама щоб попросити зупинити хочя б нарахування процентів мені відповідь позичайте гроші у знайомих і платіть всеодно. З суми 2500 на сьогодні 6300!!??? Як так можна????? Що за бардак???? Повинні теж враховувати що є такі фосмажорні обставини.
Я вважаю щоб не втратити своїх клієнтів потрібно вжити хочя б на вступки.
Це просто обдиралівка.
Я попала в ДТП звісно що заплатити немає чим і як.
Я вважаю щоб не втратити своїх клієнтів потрібно вжити хочя б на вступки.

20 сентября 2018, 11:31
Вероніко, доброго дня!
Дуже шкодуємо, що у вас склалася така неприємна ситуація з вашим самопочуттям. Надішліть нам, будь ласка, копії ваших документів, які підтверджують стан вашого здоров'я й опишіть ситуацію, що склалася, ми їх розглянемо й обов'язково разом знайдемо рішення, яке задовольнить обидві сторони. Наш email: quality@moneyveo.ua.
У майбутньому, коли розумієте, що не встигаєте погасити кредит, прохання відразу звертатися в наш контакт-центр: 0-800-219393. Дякуємо!
З повагою,
Moneyveo.UA