манівео повнмй обман і розвод людей
Всім добрий день доя поіздки в Польщу взяв в манівео кредит вчасно продовжити займ не получилось була нарахована автоматично сума половини займу пробую звязатись із представниками пишу на емейл відмисують телефонуйтп на гарячу лінію кожен день телефоную з Польщі відповідь невірний номер раз повезло дозвонився 20.08. Оператор відповів передасть інформацію спеціалісту щоб зі мною звязався пройшло 7 днів відповіді ніякоі пишу на в чат те саме тплефонуйте на гарчгарчячу лінію хоч пояснюю що з Польщі не можна дозвонитись тільки смм відправляють а звязатись не можуть чи не хочуть писав на емейл щоб по вайберувайберу звязались обіцяли позвонять з понеділка так досі чекаю нераджу

28 августа 2018, 18:33
Іване, доброго дня!
Нам шкода, що у вас був негативний досвід – певно, сталося якесь непорозуміння. Будемо вам дуже вдячні, якщо допоможете розібратися в цій ситуації. Напишіть нам, будь ласка, в приватні повідомлення, ваші контактні дані, та як з вами можна зараз зв'язатися. Наш спеціаліст обов'язково вам передзвоніть.
З повагою,
Moneyveo.UA