ШАХРАЇ, БАНДЮКИ, РЕКЕТИРИ! не раджу з ними зв"язуватись хотя це не гарантує що вони не звяжуться з вами!
Моя знайома в них взяла якусь там позику чи платила чи ні я не знаю (так як з нею не сплкувалась і не мала зв«язку) та якимось чином вони вийшли на мене, почали дзвонити та писати на мй № тел. так ніби то я це вона… но це ще нічого… після того як я подзвонила на гарячу лінію цього банку пояснила, що я не вона і хай мені не пишуть не набридають, до мене подзвонив „ГІВІ“ (назвем його так тому, що говорив з акцентом „Слюшяй дарагой, ти мне должен деньгі отдавать“) сказав, що моя знайома взяла в нього грош, сказала, що дала мені і тепер я маю продати все свое майно та повернути йому гроші бо він знає де я живу і мені буде погано якщо я не зроблю так як він каже!!! От так от!!! Не обов»язково бути їхнім клієнтом щоб мати з ними проблеми!!! Одним словом БАНДЮКИ!!!

22 ноября 2017, 16:12
Доброго дня!
Нам прикро, що у вас був такий досвід, вочевидь, тут сталось якесь непорозуміння: співробітники компанії Moneyveo завжди спілкуються та діють виключно в рамках чинного законодавства України.
Будь ласка, зверніться до нашої служби підтримки та надайте запис розмови або вкажіть номер, з якого вам телефонували – так ми зможемо розібратись, у чому справа. Наші контакти: support@moneyveo.ua, 0-800-219393.
З повагою,
Moneyveo.UA