Минфин - Курсы валют Украины

Самая ужассная кантора в мире

Ml2222023-05-13 00:12:32
Обходите стороной эту кАнтору. Скрытые комисии, после окончание срока если не вложетесь, лупонут по полной проценты. А самая вишенка на торте, это когда не уложетесь в срок. Моральная давка, приссинг, такая как Тарасенко к примеру. А также воруют деньги с карты, ваши данные не защищены, имеют доступ к телефонной книге, звонят всем угрожают. Им пофиг на болезнь на войну, и на тебя. Обратитесь в другие канторы, те идут на лояльные условия, дают реструктиризацию. Это самая худшая кантора. Не ведитесь на скидки, это вранье, обратитесь к санивео, смартвей алекс но не к этим
Е Гроши
14 июня 2023, 15:52
Дякуємо за можливість діалогу. Ми шкодуємо, що ви залишилися незадоволені нашим сервісом. Ваше задоволення є нашим пріоритетом, і ми прагнемо постійно покращувати якість наших послуг. Наша компанія дотримується всіх вимог законодавства України, і ми ніколи не порушуємо етичних норм у нашій роботі.

Ми пропонуємо послугу пролонгації для тих, хто не може вчасно погасити позику, а також реструктуризації на індивідуальних умовах. Якщо у вас виникли проблеми або скарги, будь ласка, заповніть форму за посиланням https://e-groshi.com/complaint/, щоб ми могли ідентифікувати вас як клієнта компанії. Ми обов'язково розглянемо вашу ситуацію і зробимо все можливе, щоб виправдати ваші очікування в майбутньому.

Комментарии к отзыву - 0

Отзыв успешно отредактирован