Увага! 90-ті роки повертаються! Як ці скоти вибивають гроші!
Якщо хтось ще думає брати тут займ чи ні, моя вам порада, біжіть від цих бариг!
Опишу вам ситуацію, оформив займ сумою 4700, два дні прострочив і побачив захмарну суму 13500!!! І вона ще досі, кожного дня збільшується, але це не головне! Коли почали дзвонити та нагадувати про платіж, я постійно відповідав що від зобов'язань від кредиту не відмовляюсь, просив реструктуризацію боргу проте у відповідь чув лише НІ!
Але саме цікаве сталося згодом, на вайбері почали з'являтися цікаві повідомлення з особистими фото з соцмереж з знайомими, де було написано що ніби то я збираю гроші на поховання рідної матері, і прошу перерахування хочаб 10-20-30 гривень. Погрожували розправою з дружиною, обривають телефон матері. Коли прошу представитися з ким я веду діалог, відповідь лише одна: -Ти, чьо дурачьок!? Не отдаш деньги, будем решать вопрос с ........( моєю дружиною). Культура, клієнтоорієнтованість і повага на нулі… Коли я переслав фото своїй матері, де нібито їй збирають на поховання, вона відразу зателефонувала на гарячу лінію, мила і ласкава дівчина відповіла що подібними діями вони не займаються, і з колекторами співпраці не ведуть, проте коли мама пригрозила зверненням у правоохоронні органи та оформленням банкрутства відразу почали тихенько слухати та мовчати. Я на 100%впевнений що жодна МФО компанія не займається таким методом стягнення боргів, ми не в 90-х роках, у нас війна і подібні коники караються законом! І просто так я це не лишу, борг віддам у повній сумі, але за розповсюдження особистих матеріалів відповідатиме за законом!