Минфин - Курсы валют Украины

Установить
Dinero

Оформление на странице недоступно

Отзыв о Dinero

Показать другие кредиты

*** динейро

1/5
Mesnik352022-01-04 14:47:50
Кантора отстой, угрожают, наносят моральный ущерб, не соблюдают законы, им пофиг на все и на всех, надо лишить лицензии на их деятельность, категорически не советую ето убожество
7 января 2022, 12:41
Отзыв не подтвержден «Минфином» (на 07.01.2022).
Пользователь не предоставил доказательств по запросу администрации сайта, которые подтверждают, что он является клиентом или пользовался услугами данной компании.
Dinero
4 января 2022, 16:44
Шановний клієнте, дякуємо Вам за увагу до нашої компанії!
Ми працюємо виключно з дотриманням усіх вимог чинного законодавства України, в тому числі й у роботі з боржниками. Проте ми не можемо нести відповідальність за суб'єктивне незадоволення боржників самим фактом звернення до них співробітників відділу по проботі з боржниками.
Якщо Ви хочете поскаржитись на когось з нашимх співробітників, будь ласка, подайте запит на форму Зворотнього зв'язку на сайті: https://www.dinero.ua/ua/zvorotnii-zvyazok, ми оперативно опрацьовуємо ці звернення та постійно вдосконалюємось. Але самий факт звернення до Вас наших співробітників відділу по роботі з боржниками не класифікується чинним законодавством як порушення ваших прав чи завдання моральних збитків, ми не робимо такого. Будь ласка, напишіть нам та розкажіть, що саме за вами трапилось, будемо вирішувати ситуацію разом. Дякуємо за розуміння!
з повагою, команда Dinero.ua

Комментарии к отзыву - 0

Отзыв успешно отредактирован