Жалоба
Оформлял кредит без %, но в итоге пришли деньги и насчиталась комиссия. Сразу же погасил! Затем хотел проверить есть ли задолженность и зашёл в кабинет, и снова начислились очередная сумма и тоже с %. Позвонил оператору, попросил согласовать этот вопрос! Но вопрос не решился! Прошу связаться со мной! Номер договора ID9313036

21 декабря 2021, 13:00
Шановний Volmez!
Для того, щоб з Вами зв'язалися (а це у даному випадку необхідно), звертайтесь, будь ласка, за офіціними нашими каналами комунікації:
1. Контакт-Центр (тут перелічені усі номери: https://www.dinero.ua/ua/kontakti)
2. Онлайн-чат на сайті
3. Форма зворотнього зв'язку: https://www.dinero.ua/ua/zvorotnii-zvyazok
4. Листування з info@dinero.ua
Ця сторінка, де ми з вами наразі спілкуємось, належить сайту https://minfin.com.ua/, й не дивно, що ми не одразу помітили Ваше звернення. Вийдіть, будь ласка, на зв'язок одним з перелічених каналів комунікації. Якщо писатимете звернення, обов'язково вкажіть свої ПІБ, ІПН, номер телефону, дату, суму та строк взятого кредиту. Будемо розбиратись разом!
Дякуємо за те, що Ви з нами!
з повагою, команда Dinero
1. Контакт-Центр (тут перелічені усі номери: https://www.dinero.ua/ua/kontakti)
2. Онлайн-чат на сайті
3. Форма зворотнього зв'язку: https://www.dinero.ua/ua/zvorotnii-zvyazok
4. Листування з info@dinero.ua
Дякуємо за те, що Ви з нами!
з повагою, команда Dinero