Минфин - Курсы валют Украины

Установить
Dinero

Оформление на странице недоступно

Отзыв о Dinero

Показать другие кредиты

Все не плохо, но можно лучше

4/5
inceptor2021-03-01 16:02:41
+ Относительно, не плохая микрофинансовая кампания. Первый кредит под 0% одобрили на сумму в 9000 грн., в других же максимальная сумма, не превышала 5 000 грн на первый займ…
+ Довольно часто «прилетают» промо коды на 80-90%. Вот на днях, предложили займ «всего», под 0.324% день. Получается APR — 118.26%. Естественно — это много, но все познается в сравнении. Когда у других, редко бывает ниже 0.65%, то экономия существенна.
+ Процесс рассмотрения заявки — очень быстрый (обратно же, в сравнении с конкурентами). Так быстро мне не одобряли нигде.
Теперь о минусах:
— Нет досрочного погашения кредита. Вернее, он есть конечно, но проценты насчитываются сразу, а не ежедневно как в большинстве МФО Украины;
— Требуют фото с паспортом, и селфи с паспортом, в том время когда у многих МФО, вся идентификация проходит через BankID. При этом, при выдачи первого кредита — никакого селфи не требовали.
Dinero
3 марта 2021, 10:10
Дякуємо за те, що Ви з нами! Так, дійсно, ми даємо вигідні умови нашим клієнтам. Верифікація за допомогою селфі з паспортом введена задля безпеки клієнтів, аби захистити Вас від шахраїв, що можуть взяти кредит за чужими документами.
А ідентифікація за BankId в нас також є, якщо в такий спосіб вам зручніше — можете користуватися.

Комментарии к отзыву - 1

inceptorinceptor2021-03-03 12:50:26
To Dinero! 1. Як може, верифікація за допомогою селфі захистити від шахраїв? В даркнеті повно цих паспортів та ІНН. А також є послуги "отрисовщиков", які відфотошоплять так, що ваша антифрод система цього не помітить. Як на мене, то рішення дуже просто. Потрібно просто, не видавати кредит не не іменні карти. Якщо ПІБ Картхолдера, відрізняється від ПІБ заявника - антифрод блокую видачу і все. 2. Не знаю, яка у вас ідентифікація за BankID. Але я оформлював у вас позику 3-4 рази, за акційними пропозиціями звісно завжди повертав вчасно. Перший раз проходив ідентифікацію через ПриватБанк, за BankID.. І все було чудово. Повторно, через Моно Банк.. Зараз прийшла пропозиція оформити позику за акційною пропозицією як лояльному клієнту. Але на этапі оформлення система забажала селфі з паспортом. Це при тому, що я не вносив жодних нових даних, та не змінював номер карти, або телефону, щоб антифрод засумнівався. Але проблема в тому, що я не мав при собі паспорту, а отже ніяким чином не міг фізично зробити селфі. Бо вже дуже давно, користуюсь BankID, та додатком "Дія"
Отзыв успешно отредактирован