Повернення відсотків
Доброго дня. Така собі міфічна послуга у компанії Дінеро, обіцяють повернути сплачені відсотки, а насправді все по іншому. Відіслав листа на емайл вже більше аніж п'ять робочих днів тому, а у відповідь тиша… Хоча й не зовсім, автоматична відповідь обіцяє що з вами зв'яжуться найближчим часом.
Мені здається що потягнуть трохи, а потім напишуть: «вибачте, але строк подачі заявки вичерпано, спробуйте іншим разом». Прикро, наче й сервіс не поганий, а викладає на сайті неправдиву інформацію:
«Да, вы можете погасить заем до того, как подойдёт окончание срока действия договора. Чтобы досрочно закрыть заём, необходимо отправить запрос на возврат денег за неиспользованные дни на наш электронный адрес: info@dinero.ua.»

27 февраля 2020, 12:24
Шановний cyavik, Ваше питання буду обов'язково розглянуте і Вам нададуть відповідь у терміни, що передбачені законодавством України. Але зазвичай наші фахівці дають відповідь значно швидше, тож вже скоро.