Dinero

Отзыв о Dinero

Показать другие кредиты

Перерахунок за дострокове погашення

Галина2020-02-11 11:02:14
Користувалась кредитом всього 5 днів, але заплатила всю суму за 30 днів, подзвонила до оператора сказали написати заяву, так і зробила. На сайті вказано максимум 5 днів, на перерахунок. Шостий день дзвоню спитати як справи з моїми грошима, відповідь: заява в електронному вигляді не підходить потрібно від руки, про що оператор не повідомила при нашій розмові, минулого разу. Пишу від руки відправляю, передзвонюю —
прийшла, питаю як справи з моїми грошима?? Відповідь: ми маємо право по законодавству розглядати заяву до 30 днів. То шо по законодавству користуються моїми грошима — це нічого! Кажу давайте мені позиеу на цю суму- ми не можемо.
Будьте обережні, з цією компанією, більше НЕ РЕКОМЕНДУЮ!!! ШАХРАЇ!!!
Чат онлайн оператори заблокували, крім того що« у вас немає заборгованості» нічого більше не можуть сказати!!!
НЕ РЕКОМЕНДУЮ!!!
Dinero
11 февраля 2020, 14:43
Шановна Galochka88, дякуємо за зворотний зв'язок! Будь ласка у приватні повідомлення напишіть ПІП і контактний телефон, або напишіть за адресою: info@dinero.ua щоб ми могли зв'язатися з Вами і з'ясувати саме ваше питання. Також інформуємо Вас, що відповідно до чинного законодавства, компанія може надати відповідь протягом 30 днів. Але Dinero — клієнтоорієнтована компанія і зазвичай ми протягом 5 днів даємо відповідь нашим клієнтам. Чекаємо на Ваші дані.

Комментарии к отзыву - 1

DineroUaDineroUa2020-02-19 18:15:54
Уважаемый клиент, мы приносим свои извинения за отсутствие корректной информации вовремя. Заявление на перерасчет % по новому регламенту компании осуществляется только,если клиент написал заявление от руки и отправил на электронный адрес. Ваш запрос мы передадим внеочередно в технический отдел.
Отзыв успешно отредактирован
Показать другие кредиты