Дзвонять по 30 разів на день . Одного дня навіть прийшов ши в кімнату побачила як моя дитина дворічна говорить по телефону , взяла трубку і чоловік в слухавці мені сказав , що якщо я не маю змоги платити кредит , то заставлять платити моїх родичів . Після цих слів я навіть не уявляю про що цей...... ( Нормально не можу назвати ) говорив з дитиною 10 хв . Після цього випадку я зрозуміла , що це за "контора ". Зразу ж після того як мені почали звонити , що я винна гроші я зв'язалась з юристами , звернулась в держкомфінпослуг з офіційним листом , звернулась в поліцію , звернулась до них з офіційним листом. Так як мене заблокували і я не мала змогу навіть подивитись той договір я попросив мені його скинути , на що я відповіді не отримала, хоч вони зобов'язані були мені його надати. Я думаю , якби їм були б не вигідні ці ситуації , вони вже б давно зробили б так , щоб не можна було скинути гроші на карту іншого користувача , а так..... Головне не скидати гроші , не давати комусь заробити на собі . По великому рахунку ви не зазнали збитків , тож вам переживати не має защо. Головне заблокувати картки , або перевипустити , бо ці шахраї якимось чином знімають кошти з карток без попередження і коду , при чому в мене знімали навіть з тих , що я не надавала до них доступу .