Минфин - Курсы валют Украины

Найжахливіше, що може бути.

Андрій2025-02-04 12:05:00
Після надання всіх підтверджуючих документів, про статус військовослужбовця, кредитодавець Credit Kasa, врахував три тіла як закриття, хоча по закону повинно бути лишень тіло, про надання лояльних умов можна забути, постійно вимагає нові документи, форму 5, яка має бути тривалістю до 60 діб, надав їх дві, а їм не підходить, потім вони відправляють відповідь, що згідно ваших документів, ви не брали участь у обороні Донецької та Луганської областей, люди офісні, які нічого не знають.
Бізнес розквітає їхній, а чому?
Завдяки військовим, які стоять в окопах, а їм потрібно все нові документи, щоб підтвердити, хочуть убд, думають воно так швидко видається, постійно вигадують нові нововведення, щоб чоловік псіханув, сплатив три тіла і кредиткаса нажерлася, це єдина компанія, яка так ставиться до військових і мій випадок це не вийняток.
CreditKasa
4 февраля 2025, 12:12
Доброго дня. Шуода, що у Вас виникла складна ситуація. Але наша компанія працює в правовому полі та дотримується всії нормативних прав.
Будь ласка, напишіть офіційних запит на корпоративну пошту компанії info@creditkasa.com.ua, наші спеціалісти його розглянуть в коротки термін та нададуть офіційну відповідь

Комментарии к отзыву - 0

Отзыв успешно отредактирован