Якісь шахраї
Потрібно було 2700 гривень буквально на пів години взяв і цій компанії кредит, сподобалась назва. Повертаю 2765 через 15 хвилин після того як взяв кредит гроші списались з карти, і що ви думаєте кредит просто висить, гроші списались і нічого не змінилось. Пишу у підтримку, відповідають ніяких грошей не приходило, думаю окей значит монобанк щось намудрив, пишу у монобанк там кажуть все дойшло дали код, сказали показати цій компанії квитанцію і код переказу, пишу знову їм, реакція просто убиває вони бачать 2 квитанції де великими буквами написано CreditKassa і що гроші дойшли, вони на повному серьйозі втирають що нема грошей, думаю окей може лікпей щось намудрив пишу в лікпей ( все це о 3 годині ночі ) там також кажуть гроші дойшли 1000%. Ще переписувався до ранку з їх техпідтримкою. Пишу в 50 раз зранку їм вони кажуть сталась помилка гроші вам повернулись, думаю добре захожу в монобанк грошей нема, пишу в монобанк де мої гроші, мені відповідають що нічого вам не має повернутись платіж пройшов успішно. Я уже у стані нервового зриву 11 годин дня, звоню їм на цей раз уже оператор каже не пишіть у підтримку, пишіть на пошту, я кажу окей а коли буде відповідь? що ви думаєте? десь на 3 день у порядку черги. Боже такого приниження я не відчував ніколи ти просто як ідіот намагаешся віддати їм гроші, тепер я розумію відгуки де люди закликають не повертати гроші в цю контору ти навіть якщо захочеш їх повернути тобі не дадуть цього зробити, я уже в такому стані що готовий другий раз заплатити цих 2700 лиш би ніколи навіть не чути за цю контору це просто жах.

30 октября 2023, 9:18
Доброго дня. Нам шкода, що у Вас сталася неприємна ситуація. Наголошуємо, що наша компанія завжди діє в рамках правового поля та законів України. Усі умови кредитування чітко й прозоро викладені у вашому кредитному договорі, з яким ви мали змогу ознайомитися перед підписанням. Окремо відзначимо, що наші оператори — професіонали. Будь ласка, напишіть ваш номер мобільного телефону в особисті повідомлення на порталі Мінфін і ми проведемо додаткову перевірку