Дзвонят
Щоб був закритий до 11годин кажу немає коштів нас не хвилює 9день просрочка добре що хоть нікому не дзвонять брала 11900 зараз 6700 нада відати за тіло кредиту вже відала 1550 кажу найду відам затримують зарплату нам не хвилює це щоб було закрито казали вчора якщо не закрию до вечора то сьогодні все віддам всі гроші яж не вина що гроші затримоють позичити немає де багато вкого ще не було зарплати вони цього не розуміють

13 апреля 2023, 8:53
Доброго дня. Нам шкода, що наразі у вас скрутна життєва ситуація. Наголошуємо, що ми працюємо в правовому полі та згідно з законами України.
Кінцеве рішення за заявкою приймає скорингова система. Саме тому сума кредиту, строк та відсоткова ставка може відрізнятись у заявці та кредитному договорі. Підкреслимо, що клієнтом компанії ви стаєте тільки після того, як ознайомитесь з кредитним договором та підпишете його.
Окремо відзначимо, наші оператори завжди дотримуються високих стандартів роботи. Вони ввічливі та адекватні. За цим пильно слідкує Служба якості.