М О Ш Е Н Н И К И
Мошенники!!! Предлагают первый кредит под 0.01%, а по факту когда подписал приходит на почту договор на совсем другую сумму. На инфолинию тяжело дозвониться, а когда дозвонился говорят что вы подписали, надо было проверять!!! М О Ш Е Н Н И К И
12 января 2023, 9:39
Відгук не зарахований (на 12.01.2023).
Користувач не надав доказів на запит адміністрації сайту, які підтверджують, що він є клієнтом або користувався послугами даної компанії.

27 января 2023, 13:14
Доброго дня. Нам шкода, що у вас трапився негативний досвід співпраці з нашою компанією. Та наша компанія працює в правовому полі та згідно з законами України.
Рішення щодо погодження кредиту приймає скорингова система на основі різних факторів Вашої фінансової стабільності. Кредитний скоринг — це метод класифікації позичальників на групи для оцінки їх кредитоспроможності та рівня кредитного ризику на основі кредитної історії та соціально-демографічних характеристик.
При цьому пропозиція позики під 0,01% залишається дійсною для клієнтів з високим кредитним рейтингом.
Сума порахована на калькуляторі є приблизною. Кінцеве рішення за заявкою приймає система. Підкреслимо, що клієнтом компанії ви стаєте тільки після того, як ознайомитесь з кредитним договором та підпишете його.
Окремо відзначимо, наші оператори завжди дотримуються високих стандартів роботи. Вони ввічливі та адекватні. Усі дзвінки здійснюються з дотриманням законів України. За цим пильно слідкує Служба якості.
Будь ласка, надайте Ваш мобільний номер телефону та номер договору в приватні повідомлення для більш детальної перевірки.