Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Лохотрон!!! Люди не ведіться на цю ***-контору.

1/5
3806390378422022-02-23 13:21:36
Читаю інші відгуки, усіх дурять на 0.01%. Не то що в калькуляторі так вказується, а при оформленні самого кредито чітко писало «у Вас діє пільговий відсотковий період 0.01% на перший раз».
А в самому кінці дали під 2%. Оператори хамлять, нічого не знають тільки як «напишіть будь ласка нам на емейл». Подав клопотання про оману і шайхрайство, будем розбиратись з вАМИ.
-Будь ласка не звертайтесь до цих тварин, Вас обмануть так, що навіть не зрозумієте.
CreditKasa
23 февраля 2022, 15:01
Доброго дня. Наша компанія працює згідно з законами України.

Рішення щодо відсоткової ставки приймає скорингова система на основі введених до анкети даних. Запит на перший кредит під 0,01% може бути відхилений через невисокий кредитний рейтинг та інші негативні сигнали, які були виявлені під час прийняття рішення про видачу кредиту, на основі заповнених вами даних.

При цьому пропозиція позики під 0,01% залишається дійсною для клієнтів з високим кредитним рейтингом.

Сума порахована на калькуляторі є приблизною. Кінцеве рішення за заявкою приймає система. Саме тому сума кредиту, строк та відсоткова ставка може відрізнятись у заявці та кредитному договорі. Підкреслимо, що клієнтом компанії ви стаєте тільки після того, як ознайомитесь з кредитним договором та підпишете його.

Окремо відзначимо, наші оператори завжди дотримуються високих стандартів роботи. Вони ввічливі та адекватні. Усі дзвінки здійснюються з дотриманням законів України. За цим пильно слідкує Служба якості.

Будь ласка, надайте ваш мобільний номер телефону для більш детальної перевірки.

Комментарии к отзыву - 1

CreditCredit2022-02-23 15:01:12
Доброго дня. Наша компанія працює згідно з законами України. Рішення щодо відсоткової ставки приймає скорингова система на основі введених до анкети даних. Запит на перший кредит під 0,01% може бути відхилений через невисокий кредитний рейтинг та інші негативні сигнали, які були виявлені під час прийняття рішення про видачу кредиту, на основі заповнених вами даних. При цьому пропозиція позики під 0,01% залишається дійсною для клієнтів з високим кредитним рейтингом. Сума порахована на калькуляторі є приблизною. Кінцеве рішення за заявкою приймає система. Саме тому сума кредиту, строк та відсоткова ставка може відрізнятись у заявці та кредитному договорі. Підкреслимо, що клієнтом компанії ви стаєте тільки після того, як ознайомитесь з кредитним договором та підпишете його. Окремо відзначимо, наші оператори завжди дотримуються високих стандартів роботи. Вони ввічливі та адекватні. Усі дзвінки здійснюються з дотриманням законів України. За цим пильно слідкує Служба якості. Будь ласка, надайте ваш мобільний номер телефону для більш детальної перевірки.
Отзыв успешно отредактирован