Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Кредит каса як розводять людей!

1/5
Credutorius2021-10-16 15:17:38
Ця компанія працює не добросовісно! Коли ви задаєте суму кредиту під 0% вони приймають заявку і міняють % ставку! Працюють одні шахраї! Не беріть у них кредит бо не будете знати звідки брати гроші щоб віддати! І на цю відповідь не видіться!!!
Умови кредитного договору розраховуються індивідуально. Залежно від Вашого кредитного рейтингу % ставка може бути від 0,01% до 2% в день. Всі деталі умов відображені в договорі, який Ви підписуєте перед отримання кредиту. Нам прикро, якщо умови кредиту не відповідають вашим очікуванням. Хочемо зазначити, що ви можете погасити кредит достроково і оплатити тільки за фактичні дні користування.
CreditKasa
18 октября 2021, 12:55
Доброго дня. Наша компанія працює згідно з законами України. Усі умови кредитування чітко та прозоро прописані у вашому кредитному договорі, з яким ви мали змогу ознайомитись перед підписанням. Ми неухильно дотримуємося усіх умов прописаних у договорі.
Окремо відзначимо, що сума порахована на калькуляторі є приблизною. Кінцеве рішення за заявкою приймає скорингова система на основі різних факторів фінансової стабільності. Саме тому сума кредиту, строк та відсоткова ставка може відрізнятись у заявці та кредитному договорі. Підкреслимо, що клієнтом компанії ви стаєте тільки після того, як ознайомитесь з кредитним договором та підпишете його.

Комментарии к отзыву - 0

Отзыв успешно отредактирован