кредит берете на 24години але будьте готові що вам прийдеться оплачувати не 24 година а за 21 !!!!

Katerina22062021-06-02 00:06:59
тат як треба поповнювати термінали чи карту для того щоб повернути кредит, оплату по кредиту зробила після 23-00 а мені оплату не зарахували, кошти в мене списались то сьогодні, а те що вам зараховують довго це не проблеми клієнта. Ось відповідь служби підтримки:
Operator Юлія:

Так, Ви намагались внести оплату після 23:00 години, ми рекомендуємо вносити оплату до 21 години. Що б оплата пройшла вчасно.

так як вдоговорі про години оплати нічого не вказано, дана контора не законно нараховує за один день нарахування, це обман клієнта, аби тільки обрахувати клієнта та нарахувати йому по більше.
CreditKasa
2 июня 2021, 10:44
Доброго дня. На нашому сайті є попередження про можливе зарахування грошей з затримкою. Рекомендуємо вам звернутись до банку/терміналу через який ви здійснювали оплату та взяти документи, які підтверджують, що банк чи платіжна система провели гроші о 23:00 і проблема з зарахуванням була на нашому боці. Після цього просимо вас надіслати документи на нашу пошту info@creditkasa.ua разом з заявою на повернення переплати/перегляд відсотків.

Комментарии к отзыву - 0

Отзыв успешно отредактирован