Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Персонал мінімально,навіть юридично необізнанний

2/5
Blamba2021-03-05 15:02:47
Кредит брав, як ФОП.Умови були 28днів, на закупку обладнання.Погодили на 14днів.З моменту позитивного рішення МФО, дається позичальнику, що найменше 5 днів.Працівники, мене почали дзвонити, щоб як швидше підписував та брав гроші.Дзвонити починали також з 8 ранку та просили узяти гроші.Брав під акцію 0.01%.Коли взяв то після 10дня коректування почали дзвонити з 8 ранку на протязі дня іхні колектора.В мене, ще було три доби, потім на пошту та смс на номер колектора себе ідентифікували, як Укрборг.Така шарашкіна контора навіть першокласника не злякає! Коли на 13день кредиту зрозуміли, що пролонгації не буде, затихли.В останню добу почали дзвонити працівники, з проханням оплатити до вечора, потім каса закривається і гроші можуть вчасно не поступити! Дія договору закінчується о 23:59:59 і крапка! ЯКЩО У ВАС У ПЛАТІЖЦІ БУДЕ СТОЯТИ ЧАС ОПЛАТИ 23:59:59, ТО ВИ СПОКІЙНО ЛЯГАЄТЕ СПАТИ.А зранку даєте свій коментар по данному МФО!
CreditKasa
9 марта 2021, 16:21
Доброго дня. Наші оператори здійснюють дзвінки згідно з законами України. У випадку порушення кредитного договору наша компанія має право здійснювати дзвінки з метою уточнення актуальних даних щодо закриття кредиту.

Якщо ви хочете, щоб ми перевірили роботу наших операторів більш детально напишіть нам у приватні повідомлення номер вашого мобільного телефону.

Комментарии к отзыву - 0

Отзыв успешно отредактирован