Ніколи не майте справи з credit kassa
Мене ошукали шахраї на суму 20000 грн. На сьогодні я вже винен 26000.
Звернувся в поліцію, заявив про шахрайський злочин, що на має прізвище було взято кредит. Це шарашкіна контора, як це можна взяти кредит без мого дозволу на любу картку. Треба покласти кінець цьому безладу. Всі необхідні документи були надіслані у Вашу компанію, сподіваюсь протягом 10 робочих днів ви вирішите моє питання а саме, проведете внутрішнє розслідування і пнулюєте кредит, який я не брав. Прошу всіх звернути увагу. Не зв'язуйтесь з цими шахраями. Не беріть позику в цій конторі.

29 января 2021, 16:53
Доброго дня. Нам дуже шкода, що ви стикнулись з шахраями. Підкреслимо, що після отримання витягу з ЄРДР наша компанія припиняє будь-які комунікації, однак кінцеве рішення щодо можливого шахрайства приймає тільки після рішення правоохоронних органів.
Додамо, щоб отримати кредит у нашій компанії, людина має подати свій паспорт та ідентифікаційний код. Підкажіть, будь ласка, чи не передавали ви свої персональні дані третім особам? Чи не передавали ви їм паролі від входу до особистого кабінету?