Не беріть хоч і їсти не маєте що
Кредит Каса. Согласно ст.625 и ст.530 вы несете ответственность за нарушение денежного обязательства перед компанией, вы обязаны вернуть сумму кредита и проценты за пользование денежными средствами компании.Сумма к закрытию вам известна.Никакие обстоятельства не снимают ответственности, мы у вас не спрашивали, зачем вам деньги и вы их брали не у соседа, мамы, брата и друга.
Я
В мене зараз фінансові труднощі тимчасово,І покращиця становище через місяць півтора, за цей час там така сума набіжить що мені дешевше буде звертатися до юриста хорошого, так як у мене 5 кредитів і в кожного величезні відсотки, з юристом буде набагато дешевше вирішити ці питання.Якщо у вас буде адекватна пропозиція можу над нею подумати, але приблизно 40 днів не раніше будуть кошти.Я у вас Постійний клієнт і буду їм якщо ми найдемо адекватне рішення питання
Кредит Каса Согласно ст.625 и ст.530 вы несете ответственность за нарушение денежного обязательства перед компанией, вы обязаны вернуть сумму кредита и проценты за пользование денежными средствами компании.Сумма к закрытию вам известна.Никакие обстоятельства не снимают ответственности, мы у вас не спрашивали, зачем вам деньги и вы их брали не у соседа, мамы, брата и друга.Мне фиксировать отказ от оплаты сегодня? если вы постоянный клиент-то должны знать что без оплаты гарантийного платежа по договору-никто откладывать договор не будет.в конце месяца не было оплаты, уже 7.11 ее нет
Я. Я вам все написав додати більше немає що
Кредит Каса. Я тоже вам донесла всю информацию и последствия.отказ от оплаты?
Я. Так як я зараз банкрот і немає можливості повернути я є фінансово не дієздатний
Тоді тільки мені залишаєця скористатися послугою юриста
так як ви не йдете на зустріч
Я. Люди зрозумійте не щядять нікого водять людей в серйозну депресію і великі борги які не можливо відати не переступаючи закон.Вбивай кради, що хоч робино відай те що брав і те що не брав
Я
Я. Я вам все написав додати більше немає що
Кредит Каса. Я тоже вам донесла всю информацию и последствия.отказ от оплаты?
Тоді тільки мені залишаєця скористатися послугою юриста
так як ви не йдете на зустріч

10 ноября 2020, 17:47
Доброго дня. Нам шкода, що ви потрапили у скрутну фінансову ситуацію, та нагадуємо: ви підписали договір, за яким Кредит Каса як компанія зобов'язується надати вам кредитні кошти. А ви як позичальник — вчасно і в повному обсязі їх повернути. Зверніть увагу: ми виконали свою частину угоди — надали вам кредитні кошти. Звісно, тепер ми розраховуємо на таке ж відповідальне ставлення. Тому наголошуємо, що заборгованість потрібно повернути.