Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Довго морочать голову, а потім відмовляють

2/5
Cinderella22020-10-25 22:50:56
Не витрачайте час на цю кредит касу. Чоловіку слали смс, дзвонили, пропонуючи послуги. Коли звернулися таки по гроші, були здивовані, що в цій компанії ледь не розмір спідньої білизни питають. Справа була під час карантину, в чоловіка попросили робочий номер. А потім був дзвінок від начебто дружини, яка питала, чи він є на роботі. Звичайно, це була не я. Тобто не соромляться представлятися ким завгодно. Виносили мізки декілька годин всім контактним особам і зрештою відмовили. Слава Богу!
CreditKasa
26 октября 2020, 10:44
Добрий день.

Ми шкодуємо, що у вас виник негативний досвід. В силу підвищеного кредитного навантаження на користувачів послуг мікрокредитування і відповідно до вимоги законодавства щодо оцінки кредитоспроможності клієнтів, компанії, які надають такі позики, змушені уважніше підходити до процедури схвалення кредиту.

Комментарии к отзыву - 1

Cinderella2Cinderella22020-10-27 10:49:16
Компанія на це мені відповіла дикою фразою в стилі виступу з трибуни якогось партєйного з СРСР А саме: В силу підвищеного кредитного навантаження на користувачів послуг мікрокредитування і відповідно до вимоги законодавства щодо оцінки кредитоспроможності клієнтів… Бррр! Якщо у вас така недовіра до потенційних клієнтів, навіщо тоді співробітники самі телефонують і заманюють? Не берете нових позичальників в карантин, так не забирайте час у людей і своїх же працівників. Чому якась дівчина телефонувала на роботу мого чоловіка і представлялась мною?
Отзыв успешно отредактирован