Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Будьте вічливіші

1/5
Irinka92020-10-06 21:43:47
Брала кредит 5000 грн, кожен місяць робила пролонгації, на 7000 грн, більше можливості платити немає, дзвонять погрожують, що мені робити? Чи можна закрити кредит адже ті гроші що я брала, виходить шо повернула.
CreditKasa
7 октября 2020, 9:29
Доброго дня. Нам шкода, що ви потрапили у складну фінансову ситуацію, але вам необхідно виплатити всю суму вказану в договорі. Сума, яка підлягає до сплати за договором, завжди є обґрунтованою, оскільки Кредит Каса працює в рамках законодавства України й виконує всі поточні вимоги. В тому числі зараз не нараховуються штрафні санкцій зважаючи на ситуацію з COVID.

Щодо дзвінків. Співробітники нашої компанії завжди адекватні й ввічливі в спілкуванні, а дзвінки здійснюються згідно з законодавством України. За цим ретельно стежить служба контролю якості.

Якщо для Вас важливо переконатися в коректності розрахунків або ви хочете, щоб ми перевірили роботу наших операторів, будь ласка, повідомте нам тут або в онлайн чаті на сторінці CreditKasa в Facebook (https://www.facebook.com/CreditKasa.Ua) номер вашого кредитного договору або номер мобільного телефону для перевірки.

Комментарии к отзыву - 0

Отзыв успешно отредактирован