Не рекомендую
Користувався послугами компанії декілька разів, суми були значними, погашав без проблем завчасно. Зараз на прострочці, домовитися не виходить, дзвонять моїм рідним хамлять і погрожуюють, тим більше вимагають в них оплати. Якщо кредит каса працює в рамках чинного законодавства, чому порушується закон? Ст.182, ст189 ККУ

24 сентября 2020, 9:22
Добрий день. При невиконанні умов договору компанія Кредит Каса має право здійснювати дзвінки з метою уточнення причин затримки погашення й актуальних термінів закриття кредиту. При цьому дзвінки здійснюються тільки з 8 ранку до 9 вечора, згідно із законодавством України. Співробітники нашої компанії завжди адекватні й ввічливі в спілкуванні. За цим ретельно стежить служба контролю якості.
Якщо ви зіткнулися з виключенням з цих правил, будь ласка, допоможіть нам стати краще. Будь ласка, повідомте нам тут або в онлайн чаті на сторінці CreditKasa в Facebook (https://www.facebook.com/CreditKasa.Ua) номер вашого кредитного договору або номер мобільного телефону для перевірки.