Не рекомендую

Oleksandr2020-09-23 18:43:58
Користувався послугами компанії декілька разів, суми були значними, погашав без проблем завчасно. Зараз на прострочці, домовитися не виходить, дзвонять моїм рідним хамлять і погрожуюють, тим більше вимагають в них оплати. Якщо кредит каса працює в рамках чинного законодавства, чому порушується закон? Ст.182, ст189 ККУ
CreditKasa
24 сентября 2020, 9:22
Добрий день. При невиконанні умов договору компанія Кредит Каса має право здійснювати дзвінки з метою уточнення причин затримки погашення й актуальних термінів закриття кредиту. При цьому дзвінки здійснюються тільки з 8 ранку до 9 вечора, згідно із законодавством України. Співробітники нашої компанії завжди адекватні й ввічливі в спілкуванні. За цим ретельно стежить служба контролю якості.

Якщо ви зіткнулися з виключенням з цих правил, будь ласка, допоможіть нам стати краще. Будь ласка, повідомте нам тут або в онлайн чаті на сторінці CreditKasa в Facebook (https://www.facebook.com/CreditKasa.Ua) номер вашого кредитного договору або номер мобільного телефону для перевірки.

Комментарии к отзыву - 1

OleksandrOleksandr2020-09-24 09:48:56
В наявності є аудіозаписи розмов моїх рідних з представниками компанї та номера телефонів з яких здійснювались дзвінки, причому співробітники кредит каси не повідомляють своє ім’я повністю і посаду яку вони займають, а в грубій формі з образами та приниженням гідності вимагають повернути кошти людям які їх не брали. Нагадую що мої рідні не давали згоди на отримання дзвінків від даної установи, тому їх права на особисту недоторканість та приватність даних порушені. В подальшому буде написана відповідна заява в поліцію. До заяви будуть надані аудіозаписи розмов.
Отзыв успешно отредактирован
Получить кредит