Остерігайтеся данної компанії
Брала кредит і віддала його. Через 3 місяці подзвонили, що в мене знову відкритий кредит, через день-два сказали, що він оплачений (хоча я нічого неплатила). Я на це уваги незвернула подумала помилилися. Але тепер знову видзвонюють і говорять, що в мене відкритий кредит, але я нічого небрала. Я написала заяву в кіберполіцію, чекаю результату.

25 сентября 2020, 13:48
Доброго дня. Нам шкода, що ви потрапили в неприємну ситуацію. Згідно з процедурами компанії після надання копії виписки з ЄРДР всі комунікації, дійсно припиняються. Якщо по Вашій ситуації виникло виключення, будь ласка, дозвольте нам допомогти.
Повідомте нам тут або в онлайн чаті на сторінці CreditKasa в Facebook (https://www.facebook.com/CreditKasa.Ua) номер вашого кредитного договору або номер мобільного телефону для перевірки. Ми зробимо все можливе для вирішення даної ситуації.