Ніколи і нікому не рекомендую
Номер договору 63/13516315.
В четверг 16.04.2020 року о 21:43:53 зробила оплату по повному розрахунку і закриттю кредиту через їхній сайт (до речі, як вони сказали, що вони не рекомендують цього робити, бо гроші до них йдуть довго, хоча не розумію як таке може бути, якщо вони самі їх на пряму знімають. Наприклад в інших подібних структурах, на сайті якщо плотиш то моментально приходить сповіщення що оплата пройшла), сьогодні 21.04.2020 13.20 вони ще грошей нібито не бачать і вони мені нарахували за 6 днів прострочку на всю суму тіла!!! Я їхніми грошимавже фактично не користуюсь, я повністю оплатиласвій фінансовий борг перед ними, а вони мені кажуть що ні. Тобто це мої проблеми, що у них система недоразвита, чи що вони гроші не бачать і це до речі я яким чином маю знати, що грошей вони не бачать? може вони їх давно побачили а мені казки розказують! Тобто я зараз маю їм заплатити за нізащо, за дякую! І ці 6 днів вони мені, моїй подрузі, сестрі названювали по сто разів на день. Це вони так йдуть своїм постійним клієнтам на зустріч, зараз і так важко, карантин, всі без роботи і ти їм ще маєш платити за щось невідомо мені за що! Як сказала одна з їхніх менеджерів, це не наші проблеми що офіс закритий, платіть через айбокси і головна фраза — «Не треба було брати» це мене вбило на повал! Більше ніколи в них не візьму гроші, такі проблемні і ти нічого їм не докажеш! Платити їм проблема, на 1 гр. заплотиш більше зрушиш тіло, хоча в інших структурах я брала гроші, (а я багато де брала), ти можеш як тобі зручно поповнювати, хоч по 100 гр переплочувати щоб погашати тіло, а тут не дай Бог! Бо тіло зрушиш. Або продовжуй на дві неділі і плати проценти, або закривай відразу всю суму. Одним словом одне розчарування