Жах
Брала кредит не перший раз все закривала. Було все чудово! Останній раз взяла але сталася не передбачена ситуація затримали зарплату не змогла оплатити в день оплати. Почали дзвонити всім просто всім. Навіть тим людям які не були вписані як довірене лице. ВСІМ!!! І розповідають всі данні про мене. Брала 9300 прострочка 6 днів на данний день винна їм 20300. Ви серйозно ??????? Чекаю дзвінка в понеділок! Будемо говорити. Тому що відсотки просто космічні.!!!

6 ноября 2023, 9:33
Добрий день.
Ми дуже цінуємо наших клієнтів та завжди намагаємось вирішити питання та допомогти в складній ситуації. Інформуємо, що компанія діє згідно чинного законодавства та не телефонує 3-м особам. Для вирішення Вашого питання, будь ласка, напишіть нам на info@credit7.ua або зателефонуйте до нашого Контакт Центру і ми обов'язково вирішимо Ваше питання.
З повагою, команда Credit7
З повагою, команда Credit7