Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Оформлення кредиту на особисті дані без мого відому!

1/5
telllo2020-11-17 20:40:11
Вітаю, компанія видала кредит на мої особисті дані без мого відома (тобто 3 особам) і тепер від мене вимагає повернення грошей які звісно я не брав. Нажаль не співпрацює у вирішенні такої складної ситуації. Загалом в день оформлення кредиту були 3 спроби видачі кредиту на мої дані але тільки ось ця фірма спромоглася видати кредит невідомим. Будьте уважні щодо своїх даних.
Дякую
CC Лоун
25 января 2021, 16:53
Нам шкода, що у Вас був неприємний досвід співпраці. Будемо вдячні, якщо Ви допоможете вирішити цю ситуацію. Напишіть, будь ласка, на пошту нашої підтримки: help@ccloan.com.ua всю відому інформацію, наші фахівці обов'язково спробують допомогти.

Комментарии к отзыву - 3

Karamele4kaKaramele4ka2020-11-20 09:23:01
Знакомая ситуация знакомая ситуация. Медведев А С, желаю тебе, твоей маме, детям пережить ад ещё хуже. Дай тебе бог здоровья увидеть это всё и ничего не мочь сделать. Жаль, что сюда не могу скриншоты с угрозами. Тебе воздастся. Я буду каждый день просить бога об этом. Я тебе желаю от всей души. Лосями Оно запугивает. Ты смотри, в твоей семье тоже есть молодые девочки и девушки, один лось нападёт и хватит. А я ни у тебя, ни в твоей шарашкиной конторе не брала.
TatakutTatakut2020-12-08 22:39:17
Вам ещё повезло, если можно так выразиться. На мою родственницу так оформили пять кредитов в разных микрозаймах. Представляете какой стресс у человека и его окружения?
telllotelllo2021-03-07 23:13:39
Мій борг продали Фінфорсу. Заява до поліції по якій не хотіли реєструвати кримінальне провадження та до НБУ - на жаль не принесли користі. Теж не знаю що робити, бо і так за допомогою юридичного напису нотаріуса зможуть стягнути борг в любий момент. Якщо хтось щось порадить - буду вдячний.
Отзыв успешно отредактирован