Aлекскредит працює шахрайськими методами
Мені надійшло
СМС ще 18.06.2021 «Нагадуємо! Реквізити для оплати за Вашим кредитним договором: IBAN UA623052990000026505050200370. Тел:0678802774 0500289484 0634839415». Кредитів я не брала і взагалі я клієнт Приватбанку і в першу черну звернулась би до привату.
При поданні запиту до Українського бюро кредитних історій отримала звіт про свою кредитну історію, де виявлено:
АЛЕКСКРЕДИТ робив запит в УБКІ від 17.06.2021 з метою: заявка на кредит. Я не давала дозволу АЛЕКСКРЕДИТ на такий запит, на збір інфрормації про мене і на обробку моїх персональних даних, і не подавала заявку па кредит. Вважаю що це шахрайські дії і за це передбачено відповідальність.
Написала в УБКІ щоб розібралися, на якій підставі надавали без моєї згоди АЛЕКСКРЕДИТ звіт про мою кредитну історію та й ще на підставі шахрайської заяви на кредит. І чи може АЛЕКСКРЕДИТ відкрити на мене шахрайський кредит, про який я незнаю і який не відображається в інформації-звіті УБКІ? Написали що розберуться.
Я цій шахрайській компанії не довіряю. Сьогодні вже така СМС прийшла моєму чоловікові