Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Виплати вкладникам ПАТ «Укрінбанк» гарантованої суми відшкодування тимчасово призупинено

Minfin Minfin
14 июля 2016, 4:57
без оценки
Фондом гарантування вкладів фізичних осіб подано касаційну скаргу на рішення Київського апеляційного адміністративного суду від 13.07.2016 р щодо відміни ліквідації ПАТ «Укрінбанк». Цим рішенням скарги Національного банку України та Фонду були залишені без задоволення.

Зважаючи на це, Виконавчою дирекцією Фонду з метою збереження активів банку та запобігання їх втрати, а також для захисту прав вкладників та кредиторів банку було прийнято рішення про подовження повноважень Уповноваженої особи Фонду на здійснення ліквідації ПАТ «УКРІНБАНК» Ірини Білої до настання однієї з двох обставин:

— прийняття Вищим адміністративним судом України остаточного рішення у судовій справі №826/5325/16 або

— погодження Національним банком України нових керівників банку та видачі ліцензії на здійснення банківської діяльності ПАТ «УКРІНБАНК».

Враховуючи ситуацію, що склалася, Виконавча дирекція Фонду прийняла рішення також зупинити виплати вкладникам банку гарантованої суми відшкодування до настання однієї з двох зазначених вище обставин.

Нагадаємо, станом на 1 липня 2016 року вкладникам ПАТ «УКРІНБАНК» було виплачено 1 754,8 млн грн, що становить 96,1% від загальної суми виплат гарантованого відшкодування.
www.fg.gov.ua/not-paying/liquidation/154-pat-ukrinbank/4977-fond-harantuvannia-vkladiv-podav-kasatsiinu-skarhu-na-rishennia-apeliatsiinoho-sudu-shchodo-pat-ukrinbank

Комментарии

Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться
 
Главная / Банки Украины 🏦 / Укринбанк 💰 / Отзывы о Укринбанке 📝 / Виплати вкладникам ПАТ «Укрінбанк» гарантованої суми відшкодування тимчасово призупинено