Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Хамство, безпорядок, погрози, ЗАКРИЙТЕ НАКІНЕЦЬ ЦИХ ШАХРАЇВ!!!!!!

×

Введите ваш E-mail
для оформления подписки:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!


Уважаемый Андрей!

В дополнение к оформенной подписке
вы можете также получать:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
×

Получайте по E-mail самые главные
финансовые новости Украины и мира:

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
Подписаться
Boss911 18 декабря 2015, 20:28
Добрий день, моя дружина брала кредитну карту, без мого відома, (2013 рік).Сплачуючи вчасно і без заборговувань протягом 2 років, все було нормально… Коли появилися труднощі з фінансової сторони, почали дзвонити мені, спочатку просто питали, де вона, після чого говорили, що вона залишила цей номер як свій, потім говорили що як контактної особи, потоім що вона взагалі не вказала кому цей номер належить… по моїм пожливостям допоміг віддати частину боргу, після слідующої заборгованості, починається:

Знову дзвінки, ну і Я дав відповідь чому борг не повертався протягом півтора місяця, і коли буде повернуто.Дзвінки кожен день по 50 раз (не зважаючи на те що може я занятий ) тратячи мій особистий час задаваннями одних і тих же запитань? Спочатку образливо називали, *****, конь...і тд....., погрожуючи при тому що борг повинен віддати я!!! (а як же 189 стаття?).Коли я виходив з себе і починав до них говорити їхньою мовою, починають попереджувати, що розмова записується і буде передана вищим органам, потмі при наступному дзвінку почали погрожувати статтями: 65, 45 ....і тд…

потім почали погрожувати описом майна і виїздами додому, де ми не проживаєм уже давно, а проживають рідні…

1 — А петер звертаюся до працівників Альфа — Банку, якщо вже на то пішло і Ви рішили ставити погрози по 65 статті, де вказано про права та обовязки сім'ї, дайте відповідь, яке відношення до моєї дружини, і мене, (це наша сімя) мають наші рідні? на яких підставах, ви туда зібралися? 162 стаття вам у відповідь!!!

2- І останнє, шановні працівники Альфа-банку… СКАЖІТЬ БУДЬ — ЛАСКА, У ВАС ЛИШЕ

ЗАПИСУЮТЬСЯ РОЗМОВИ КОЛИ ЛЮДИНА ПОЧИНАЄ З ВАШИМИ ПРАЦІВНИКАМИ МАТОМ ГОВОРИТИ??? А КОЛИ ЛЮДИНА ДАЄ ВІДПОВІДЬ КОЛИ БУДЕ ПОГАШЕННЯ У ВАС НЕ ЗАПИСУЄТЬСЯ?

3 — На яких підставах, ви можете передавати дані людини по кредитам — колекторскій компанії :????? Закони повчіть!!!

4- я не збираюся давати Вам на ел.пошти дані про кредит моєї дружини.НАВЕДІТЬ КРАЩЕ ПОРЯДОК В БАНКУ, Я Ж НЕ ОДИН?

Комментарии - 1

+
0
Igorlite
Igorlite
12 февраля 2016, 23:07
#
Хочу поделиться опытом общения с этим уголовным заведением.Более 3 лет общаюсь с ними, это непередаваемый ужас.Хочу быстрее выплатить свой потребительский кредит и никогда больше с ними не связываться. Они запугивают и издеваются, оскорбляют заемщиков, по 30...50 звонков в день.… звонили десятки раз 31 декабря и 1 января. У них есть две отделения в городе Чернигов по пр. Победы,62, а также не далеко от ст.метро Петровка в Киеве на Московском проспекте с которых идут эти звонки.Так же они создали Третейский Суд в г.Чернигов, который кошмарит людей. Хотя Высшим Админ Судом Украины третейским судам запрещено рассматривать дела: заемщик-банк. Банк отделывается отписками ни о чем.Этой уголовной конторе плевать на законы Украины, решения судов и положения и инструкции НацБанка Украины.С адвокатом подали иск в суд, передали материалы об их «активной банковской деятельности» Авакову и в прокуратуру г. Киева. ОСТЕРЕГАЙТЕСЬ ЭТИХ УГОЛОВНИКОВ И НИКОГДА С НИМИ НЕ СВЯЗЫВАЙТЕСЬ!!!
Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться
 

Курс валют в Сенс Банке

Валюта Покупка Продажа
EUR 42.3 42.8
USD 39.45 39.9
Все курсы банка

Курс валют в Сенс Банке

Валюта Покупка Продажа
EUR 42.3 42.8
USD 39.45 39.9
Все курсы банка
Главная / Банки Украины 🏦 / Сенс Банк 💰 / Отзывы о Сенс Банке 📝 / Хамство, безпорядок, погрози, ЗАКРИЙТЕ НАКІНЕЦЬ ЦИХ ШАХРАЇВ!!!!!!