Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Отделение Сенс Банка: Луцк, пр-т Воли, 7

Адрес:
Луцк, пр-т Воли, 7
Телефон:
0 800 502-050
Время работы:
Пн-Пт: 09:00-18:00, касса: 09:00-17:00, Сб-Вс: выходной
Отзывы об отделении:

Поделитесь впечатлениями об этом отделении

Чтобы написать отзыв, нужно зарегистрироваться . Регистрация занимает около 30 секунд.
1
12 июня 2023, 12:35
Коли заходиш до відділенні і ідеш до каси, по дорозі сидять менеджера, які відразу починають незадоволено на тебе дивитись (вираз обличчя передати не можу) таке враження що ти прийшов їх вбивати чи грабувати), не дуже приємно себе почуваєш.
Комментарии (5)
Ответ банка
Сенс Банк
12 июня 2023, 13:40
Сьогодні на банк відбуваються DDoS-атаки, успішно відбили всі, але короткий період часу були проблеми в роботі систем. Можливо, саме через це співробітники відділення були сумними 🙄

Додатково зв'яжемось з колегами, щоб проговорити цю ситуацію на майбутнє. Будемо все ж раді бачити вас нашим клієнтом. Детальніше проговоримо в особисті повідомлення. Гарного дня
Бережіть себе та близьких, все буде Україна
^З повагою, Богдан
1 не засчитана
1 февраля 2022, 20:02
Працюю з Альфа-банком майже 14 років. Користуюся різними продуктами та регулярно як ФОП проганяю доходи.
Повівся на рекламку нової карти Cameleon та оформив її. І тут сюрприз — вона дебетова, а не кредитна. Ліміт мені не погодили… Новий готівковий кредит на 500к напарювали регулярно, а ліміт по карті не дають.
Поганяв три місяці дебетову — ліміт не піднімають.
Вирішив взнати в служби підтримки. Послали з відпискою що банк не повідомляє причину, чому він не хоче з вами співпрацювати.

Ну такоє… 14 років без штрафів та протермінувань — то не показник лояльності для наших банків. Причому проблеми з лімітом лише в Альфі.

Попутно, ще проблеми зі зняттям готівки швидким. Ну і те що на ФОПів забили — це дуже образливо. Додаток закрили, тепер як  *** маєш через сайт ходити.
Банк деградує, нажаль.
Комментарии (2)
Ответ банка
Сенс Банк
3 февраля 2022, 15:50
На жаль не отримали на даний момент ваші дані :(
Якщо напишете нам в особисті, то перевіримо деталі і постараємось допомогти.
3
16 августа 2021, 13:23
Банк придумав собі що кредитні картки тепер мають бути лише іменні. При цьому не попередили і не перевипустили вчасно.
Результат — чекайте 5 днів.
Все для клієнтів.
Комментарии (4)
Ответ банка
Сенс Банк
16 августа 2021, 17:13
zemanpsv, Добрий день. Запит розглянуто. Карта мала була бути випущена автоматично, але так як з вами не вдалось зв’язатись- карта автоматично не була перевипущена. На разі запит на перевипуск зафіксований. Будемо намагатись доставити карту якомого скоріше. Додатково з вами зв’язувався менеджер для надання інформації.
1
24 сентября 2020, 18:20
Заблокували зарплатну картку через просрочку по кредитній карті. В договорі про такі дії банку нічого не сказано. Звоню на гарячу лінію, а там бе-ме, відфутболюють. Буду вирішувати проблему через суд.
Написать комментарий
Ответ банка
Сенс Банк
25 сентября 2020, 8:33
Доброго дня. Згідно ДБО п.4.3.5. У разі відкриття Рахунків за цим Договором з метою запобігання фінансових збитків Держателя або Банку, припинити дію (анулювати), призупинити дію (заблокувати) Картки/Токену, відмовити в поновленні або Перевипуску Картки на нову без зазначення причин. Картка буде розблокована автоматично після погашення заборгованості. Напишіть ваші дані в ПП, подивимось деталі та варіанти вирішення.
3
19 августа 2020, 20:54
Вже понад 6 років працюю з АБ, нещодавно став підприємцем відкрив рахунок теж в АБ, вирішив оформити кредитування для своїх клієнтів щоб підвищити рівень сервісу відразу. Як виявилося у Луцьку не оформляють, писав у рівне на Вайбер співробітниці, номер якої дали у відділенні
Передав скани документів (ще той квест — через електронну пошу не передає правильно)
Отримав через декілька днів відмову від Служби безпеки без пояснення причин, що не так що виправити, кредитів ніколи не брав в жодному банку… по суті, вибачте, н** послали…
Комментарии (4)
Ответ банка
Сенс Банк
21 августа 2020, 11:01
49915324, інформацію надали у телефонній розмові.
1
30 июля 2020, 20:39
Я вже більше року перебуваю в зоні АТО. Недавно я взнав що в альфа банку в місті Луцьку на мене оформили кредит а потім подали в суд на стягнення з мене цієї суми. Коли я подзвонив в банк і повідомив що я фактично не міг бути в Луцьку тому що був в зоні АТО то мені повідомили що їх це не цікавить. Мій телефон 0991140024. Шелепін Сергій.
Комментарии (2)
Ответ банка
Сенс Банк
31 июля 2020, 10:49
Сергій, доброго дня. Договір, про який йде мова, це договір реструктуризації кредитної заборгованості по раніше оформленому вами кредиту. Оформлений вами у відділенні та завірений вашим підписом, а також підписом и печатями зі сторони банку. Деталі напишемо в приватному повідомленні.

На странице собрана вся информация про отделение Сенс Банка по адресу Луцк, пр-т Воли, 7.  Если вы собираетесь посетить отделения, для того чтобы открыть депозит в  Сенс Банке - сравните предварительно ставки по депозитам в банках вашего города. Если же вы собраетесь совершить обмен валют в отделении Сенс Банка  расположенном по адресу Луцк, пр-т Воли, 7- конвертер валют поможет вам посчитать на какую сумму вы можете рассчитывать. Нету времени ждать одобрения кредита от банка, а деньги нужны срочно? Оформите кредит онлайн за 5 минут в лучших микрофинансовых организациях Украины.