Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Отделение Сенс Банка: Ровно, ул. Кулика и Гудачека (Макарова), 17

Адрес:
Ровно, ул. Кулика и Гудачека (Макарова), 17
Телефон:
0 800 502-050
Время работы:
Пн-Вс: 09:00-18:00, касса: 09:00-17:45
Отзывы об отделении:

Поделитесь впечатлениями об этом отделении

Чтобы написать отзыв, нужно зарегистрироваться . Регистрация занимает около 30 секунд.
1 не засчитана
8 февраля 2021, 21:33
Добрий вечір.Я мама вісьмох малолітніх дітей.В мене є дві кредитні картки заборгованість на одній один місяць це 800грн, а на другій два місяці і на цій другій нарахували заборгованість 9000 грн. Так як зараз невзмозі оплачувати повністю кредити то я плачу по скільки можу і кожного місяця скидаю по 500 грн. Я ж невідмовляюсь платити просто так получилось що в даний момент чоловік втратив роботу, я в дикреті але також підробляла по можливості, а зараз через цей карантин і в мене немає підзаробітку.Але я ніколи невідмовлялась що я небуду платити. Що ви за люди чому ви дзвоните по людях в сусідні села. Чому погрожуєте мені.Я ж сказала що я буду платити кожного місяця, але по можливості скільки можу. В кожного можуть виникнути якісь проблеми в сім'ї.Чому відразу погрожувати що до мене виїжає група яка забере в мене дітей і арештує моє майно якого в мене немає тому що я сирота і живу в свекрухи. Будьласка непогрожуйте. Я ще раз повідомляю що я невідмовляюсь платити.
Комментарии (7)
Ответ банка
Сенс Банк
9 февраля 2021, 11:20
0988901602, доброго дня! Рекомендуємо звернутися у відділення банку для написання заяви на надання реструктуризації.
5 не засчитана
12 августа 2019, 13:49
Пару днів назад задумалась над відкриттям кредитної карти. Почала вивчати умови банків. Була в Приваті і в Авалі, ну і на кінець в Альфі. В цілому у всіх є свої якісь нюанси, особливо якщо порівнювати з пропозиціями почутими. Але в Альфі мене позитивно здивувала відсутність черг, на відміну від Приват і активність персоналу. Менеджер Катерина вічливо і доступно пояснила умови і вигоди кредиток. І якщо чесно мене зацікавила картка ЕКО-Максимум, зручно, що можна знімати готівку, надається і 62 дні пільгового періоду, а ще 4% кеш-беку, що приємно. Думаю над оформленням. Менеджер зуміла мене переконати. Більше б таких працівників у банках, які можуть все детально розказати і зацікавити.
Комментарии (1)
Ответ банка
Сенс Банк
12 августа 2019, 13:57
peremogaj, доброго дня. Дякуємо, що знайшли час для відгуку. ЕКО-Максимум — хороший вибір! Оформляйте — не пошкодуєте:)
Главная / Банки Украины 🏦 / Сенс Банк 💰 / Отделения и банкоматы Сенс Банка в Ровно 🏦 / Отделение Сенс Банк: ул. Кулика и Гудачека (Макарова), 17, Ровно

На странице собрана вся информация про отделение Сенс Банка по адресу Ровно, ул. Кулика и Гудачека (Макарова), 17.  Если вы собираетесь посетить отделения, для того чтобы открыть депозит в  Сенс Банке - сравните предварительно ставки по депозитам в банках вашего города. Если же вы собраетесь совершить обмен валют в отделении Сенс Банка  расположенном по адресу Ровно, ул. Кулика и Гудачека (Макарова), 17- конвертер валют поможет вам посчитать на какую сумму вы можете рассчитывать. Нету времени ждать одобрения кредита от банка, а деньги нужны срочно? Оформите кредит онлайн за 5 минут в лучших микрофинансовых организациях Украины.