Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Отделение Сенс Банка: Киев, пр-т С. Бандеры, 24-Д

Адрес:
Киев, пр-т С. Бандеры, 24-Д
Телефон:
0 800 502-050
Время работы:
Пн-Пт: 08:00-19:00, Сб: 09:00-18:00, Вс: выходной
Отзывы об отделении:

Поделитесь впечатлениями об этом отделении

Чтобы написать отзыв, нужно зарегистрироваться . Регистрация занимает около 30 секунд.
5 не засчитана
5 ноября 2021, 16:29
Очень вежливый и грамотный сотрудник Ирина Пухова. Помогла мне разобраться по моему запросу в Альфа-Банк, и ответила на все интересующие меня вопросы. Очень позитивная, добрая и понимающая))) Спасибо, вам Ирочка за вашу работу)))) С вами легко было общаться)))
Комментарии (1)
Ответ банка
Сенс Банк
5 ноября 2021, 18:40
Дуже вдячні за ваш відгук 💖
1 не засчитана
1 марта 2020, 13:28
Прошу не видаляти мої відгуки, адже я дійсно відвідав чотири відділення Альфа-Банку і маю право писати правду про Альфа-Банк. Мої відгуки не містять нецензурщини, а Альфа-Банк має дотримуватися законодавства, а не ображатися. Мій власний досвід показує, що 2 відділення Альфа-Банку по пр.С.Бандери в м.Києві не надають своїм клієнтам повну інформацію про сукупну вартість кредиту. При обговорені умови кредитування в цих відділеннях мені не повідомили розмір комісії за розрахунково-касове обслуговування кредиту, нав'язували необхідність відкриття карткового рахунку, при цьому, знову ж таки, приховавши комісії за обслуговування такого рахунку. Я розглядаю таку «роботу» Альфа-Банк, як системний обман своїх клієнтів, адже тема прихованих комісій Альфа-Банку невирішується котрий рік недивлячись на скарги громадян навіть ті, що розміщені на цьому сайті. Системність такого явища, як і нахабство колекторів від Альфа-Банку, стягнення іпотечного майна в позасудовому порядку через «чорних реєстраторів» демонструє, що Альфа-Банк має підтримку від органів влади, яка напевно базується на корупційному інтересі таких органів влади. Системні є і конфлікти людей з працівниками Альфа-Банку за відсутності дієвої наглядової роботи НБУ. Так, в той самий день, коли я відвідав вищевказані відділення Альфа-Банку, я відвідав відділення Альфа-Банку в іншому районі м.Києва (біля метро Позняки), де став свідком конфлікту жінки середнього віку з працівниками банку з приводу стягнення з неї платежів та неправомірних дій колекторів і де замість юриста банку при розмові був присутній охоронець банку, що є неприпустимим, якщо охорона Альфа-Банку найнята «зі сторони» і має змогу вислуховувати конфіденційну інформацію стосовно клієнта. Про таке я вже чув і тут тільки впевнився, що в конфлікті з клієнтом Альфа-Банк відстоює свої інтереси з позиції сили, часто нехтуючи законом, ставить псилогічний «стопінг» своїм клієнтам, ігноруючи їх вік і справедливість їх вимог аби ні їм, ні іншим не повадно було. Такий принцип: «Бий своїх аби чужі боялись» Альфа-Банк використовує і по відношеню до клієнтів інших банків, чиї борги купив Альфа-Банк з суттєвою знижкою. Дивно — замість юриста підходить охоронець, а в судах Альфа-Банк почуває себе так впевнено, що навіть стягує борги інших банків. Можу сказати, що і Україну, як державу, Альфа-Банк поважає ситуаційно, якщо взагалі поважає. Інакше як пояснити, що Альфа-Банк залишив без догляду вивішені в своїх відділеннях державні прапори України, а на зауваження громадян стосовно стану таких прапорів — просто зняв їх. Невже тема поваги до землі, на якій Альфа-Банк заробляє гроші втратила актуальність?
Написать комментарий
Ответ банка
Сенс Банк
2 марта 2020, 17:35
Добрий день, SvobodaU. Для того, щоб розібратись в ситуації просимо надати (можна в особистому повідомленні) більше деталей про відвідування вами відділення банку. Адже у момент оформлення будь-якого продукту чи послуги банку, клієнту надається вся вичерпна інформація щодо користування чи обслуговування цього продукту, і все чітко зазначено у документах, на підпис. Якщо у клієнта є якісь запитання, ми завжди готові відповісти на них.
1
6 декабря 2019, 21:06
Приложение банка постоянно сбоит… платежи делать не реально! Дозвонится в службу поддержки так же очень сложно! Когда пишешь в чате приложения Альфа банка, отвечают быстро, НО вопросы НЕ решают!
Сами устанавливают лимиты на перечисление с карты на карту, которые изменить ты не имеешь права!!! Якобы это в ваших целях безопасности, хотя мне такая безопасность не нужна, когда я не могу использовать свои собственные деньги!!!
Сегодня вообще при снятии, оказалось что моя карта заблокирована и это без моего ведома!!!
Беспредел!!! Наверное пора подавать в суд, если конечно это поможет((((
Не пользуйтесь услугами этого банка!!!
НЕ РЕКОМЕДУЮ!
Я к сожалению заложник ситуации, та как карта зарплатная и выбор не дали(((
Написать комментарий
Ответ банка
Сенс Банк
9 декабря 2019, 10:42
Tetiana2020, действительно для повышения безопасности проведения интернет платежей и предотвращения мошенничества банк установил лимит для операций перевода средств с карты на карту в размере 15 000 грн. в сутки.
Относительно карты — пришлите, пожалуйста, в личку ваш ИНН. Проверю почему она заблокирована.

На странице собрана вся информация про отделение Сенс Банка по адресу Киев, пр-т С. Бандеры, 24-Д.  Если вы собираетесь посетить отделения, для того чтобы открыть депозит в  Сенс Банке - сравните предварительно ставки по депозитам в банках вашего города. Если же вы собраетесь совершить обмен валют в отделении Сенс Банка  расположенном по адресу Киев, пр-т С. Бандеры, 24-Д- конвертер валют поможет вам посчитать на какую сумму вы можете рассчитывать. Нету времени ждать одобрения кредита от банка, а деньги нужны срочно? Оформите кредит онлайн за 5 минут в лучших микрофинансовых организациях Украины.