Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Отделение Сенс Банка: Хмельницкий, ул. Проскуровская, 1

Адрес:
Хмельницкий, ул. Проскуровская, 1
Телефон:
0 800 502-050
Время работы:
Пн-Пт: 09:00-18:00, касса: 09:00-17:00, Сб-Вс: выходной
Отзывы об отделении:

Поделитесь впечатлениями об этом отделении

Чтобы написать отзыв, нужно зарегистрироваться . Регистрация занимает около 30 секунд.
2 не засчитана
17 декабря 2020, 23:00
На початку 2020 року рахунок був заблокований виконавчою службою. Після вирішення питань з виконавчою службою, рахунок розблоковувався більше ніж 3 місяці (в виконавчій службі не було фінансування щоб повідомити банк для розблокування рахунку). Для здійснення фінансових операцій був відкритий рахунок в іншому банку і після розблокування рахунка в Альфа-банку, потреба в ньому відпала.
Після довготривалого процесу розблокування рахунку прийшов у відділення для закриття рахунку, однак менеджер сказав, що це процедура довга і потрібно рахунок залишити відкритим, оскільки при відсутності руху коштів нічого сплачувати не буде потрібно, а рахунок в майбутньому може ще знадобиться.
Сьогодні 17 грудня вирішив перевірити стан рахунка, зайшов в систему Ок-Альфа і побачив, що банк справно знімає комісію за відсутність руху коштів. Сума невелика, але развод на гроші має місце.
Комментарии (2)
Ответ банка
Сенс Банк
18 декабря 2020, 12:30
Vg00, надійшліть будь ласка, в особистих повідомленнях дані рахунку, перевіримо інформацію.
Ответ администратора
Минфин
3 января 2021, 18:32
Відгук не підтверджений «Мінфіном» (на 03.01.2021).
Користувач не надав доказів на запит адміністрації сайту, які підтверджують, що він є клієнтом або користувався послугами даного банку.
4
10 марта 2020, 16:17
Доброго дня.
Моя мати ФОП, в неї відкрито рахунок в Альфа-Банку з 2019 року. Наприкінці 2019 року зателефонував працівник банку і повідомив, що рахунок заблоковано виконавчою службою. Виконавча служба повідомила, що блокування рахунку через ДПІ. В ДПІ виявили, що два рази нарахували один і той самий податок і що боргу зі сплати податків нема. ДПІ надала виконавчий службі лист для скасування виконавчого провадження. Виконавча служба, в свою чергу, відправила в лютому лист на головний офіс Альфа-банку з вимогою розблокувати рахунок ФОПа.
З того часу вже пройшов майже місяць. Гаряча лінія Альфа-банку направляє мене до менеджера відділення, менеджер відділення вже котрий раз говорить, що нічого не знає і вияснить пізніше. В ФОПа «заморожені» кошти порядка 8300 грн. Кожен день «простою» приносить збитки ФОПу, оскільки через блокування рахунку прийшлось позичити гроші під %.
Нічто нічого не знає, ніяких контактів ніхто не дає. Вимогу виконавчої служби банк ігнорує.

В онлайн сервісі «Ок, Альфа!» бачу взагалі цікаву ситуацію: залишок на рахунку нуль грн.!!! На початку березня списано два рази по 100 грн. за обслуговування рахунку, хоча руху коштів в лютому і березні не було, і не повинні були списувати ці кошти.

Оттакий лохотрон і ігнорування законів від Альфа-Банку.
Будьте обачними з даним банком.

З повагою Вячеслав
Комментарии (1)
Ответ банка
Сенс Банк
10 марта 2020, 16:33
Доброго дня, Vg00. Для того, щоб була можливість розібратись в ситуації, вкажіть ІПН в особистому повідомленні.
3
22 августа 2018, 16:40
13.06.2018 р. було надіслано запит від державного нотаріуса щодо коштів на депозитному рахунку померлого 11.12.2017 р. Лукіна Олександра Павловича для видачі коштів спадкоємцям Лукіну Юрію Олександровичу та Лукіну Олександру Олександровичу у відділення Альфа-банку у м. Хмельницький, вул. Соборна, 34. Вже 3.08.2018 р. при особистому звернені до працівника банку Бурдинського Іллі було вияснено, що запит не прийнято до роботи, отримали запевнення, що в самі короткі терміни проблема буде вирішена. Після декількох безрезультатних відвідин відділеня та розмов і запевнень І.Бурдинського у швидкому і обов’язковому вирішенні питання 21.08.2018 р. була написана заява -скарга, яку отримав І.Бурдинський і в черговий раз запевнив, що нам зателефонують і питання буде вирішене. На 22.08.2018 р. проблема так і не вирішена, відповідь на запит до державного нотаріуса так і не надійшла, хоча граничні терміни для виконання вже давно закінчилися.
Написать комментарий
Ответ банка
Сенс Банк
22 августа 2018, 17:40
Татьяна, добрый вечер. Чтобы разобраться в ситуации и повлиять на скорость решения вопроса, прошу выслать в личке ИНН умершего клиента.
Главная / Банки Украины 🏦 / Сенс Банк 💰 / Отделения и банкоматы Сенс Банка в Хмельницком 🏦 / Отделение Сенс Банк: ул. Проскуровская, 1, Хмельницкий

На странице собрана вся информация про отделение Сенс Банка по адресу Хмельницкий, ул. Проскуровская, 1.  Если вы собираетесь посетить отделения, для того чтобы открыть депозит в  Сенс Банке - сравните предварительно ставки по депозитам в банках вашего города. Если же вы собраетесь совершить обмен валют в отделении Сенс Банка  расположенном по адресу Хмельницкий, ул. Проскуровская, 1- конвертер валют поможет вам посчитать на какую сумму вы можете рассчитывать. Нету времени ждать одобрения кредита от банка, а деньги нужны срочно? Оформите кредит онлайн за 5 минут в лучших микрофинансовых организациях Украины.