Минфин - Курсы валют Украины

Установить
vechislavs
vechislavs
Зарегистрирован:
17 декабря 2013

Последний раз был на сайте:
13 марта 2023 в 02:15
Подписчики (96):
GrugoriyHoland
GrugoriyHoland
57 лет, Киев
vasia2
vasia2
63 года
zvezdaliza
zvezdaliza
Allin
Allin
45 лет
SHRL
SHRL
44 года, донецк
OGls
OGls
70059242
Дмитрий Кожух
Panthera
Panthera
1On
1On
Запорожье
Alexandr707
Саша Ш.
Жашков city
ApamaT
ApamaT
ruslan93
ruslan93
все подписчики
19 марта 2015, 14:12

Демчишин заявив, що альтернативна енергетика в Україні не має права на існування

За словами представника Американської торгової палати Станіслава Круглякова, міністр енергетики та вугільної промисловості Володимир Демчишин заявив, що галузь альтернативної енергетики в Україні не має права на існування.

Про це він розповів журналістам, передають «Українські новини».

«Я був у суботу у міністра. Був як представник Американської торгової палати, яка інвестувала в Україну. Я представляю іноземних інвесторів, які вклали гроші в економіку України, і прийшов дізнатися, чого очікувати в питанні розвитку альтернативної енергетики. Мені було сказано, що наша галузь не має жодного права на існування, що вона була просунута корупційними силами в часи Януковича. Але яке відношення маю я і зарубіжні інвестори до корупційних схем? Я є членом комітету з енергетики США, мене підтримує аташе з енергетики посольства США. На це мені було сказано, що в Сполучених Штатах теж дають хабарі», — розповів бізнесмен.

Кругляков додав, що в галузі альтернативної енергетики в Україні зараз «вкрай нездорова ситуація», оскільки рішенням НКРЕКП про зниження тарифу на електроенергію, отриману з поновлюваних джерел, порушено всі закони, пов'язані з альтернативною енергетикою, а також права інвесторів. «Просто взяли і урізали на 50%, без жодного пояснення, посилаючись на постанову Кабінету Міністрів про надзвичайну ситуацію в енергетиці. Так, є така постанова, але в цій постанові ніде не сказано, що треба на 50% урізати тариф», — підкреслив представник американського бізнесу.

Кругляков також зазначив, що через девальвацію гривні інвестори зазнають значних збитків, оскільки мають великі кредити. «Ми втрачаємо гроші з дня на день. І коли я його (Демчишина — »24«) запитав, як мені поводитися з державним банком, Ощадбанком, в якому у мене кредит, мені вельмишановний міністр заявив, що я можу його не платити, що йому абсолютно все одно, що буде з Ощадбанком», — розповів він.

Бізнесмен заявив, що має намір звернутися до парламенту України і посольства США в Україні, а також залучити закордонну пресу.

«Якщо треба, будемо робити все. Таке свавілля не може відбуватися. Хіба має право міністр держави, яка намагається увійти до Євросоюзу і отримати іноземні інвестиції, так псувати імідж цієї держави ?! Я народився в Україні, багато років вів бізнес в Україні, розумію внутрішню обстановку, а якби я був просто американцем, який прийшов на прийом до міністра енергетики, і почув те, що почув я? Цей американець вже знаходився б в літаку і відлітав звідси разом зі своїми інвестиціями», — заявив бізнесмен.

Він також додав, що практика призначення міністрів за партійними квотами коаліції не виправдала себе, і вплинути на політику міністра енергетики може тільки одна людина — президент України Петро Порошенко.

Нагадаємо, що ряд депутатів, що представляють різні політичні сили, звернулись до уряду з вимогою негайного притягнення до кримінальної відповідальності та звільнення міністра енергетики та вугільної промисловості України Володимира Демчишина.

За матеріалами: 24tv.ua

Просмотров: 448, сегодня — 0
Следить за новыми комментариями

Комментарии - 9

+
+6
VictorS
VictorS
19 марта 2015, 14:53
#
Вижу что единственной альтернативой отопить свое жилище будут дубовые или иные дрова из леса. И цена на дрова будет возрастать по мере роста проблемы. Отрезать часть системы, утеплять всё, что доступно, не топить в оттепели, и хорошая зимняя одежда в квартире или доме. Холод и голод, ничего другого пока не улыбается.
+
0
vechislavs
vechislavs
19 марта 2015, 14:56
#
У меня сосед для себя поставил коптильню, вчера мешок щепы для генератора 100гр!!! А Вы говорите дрова, дрова скоро будут стоить как газ ;)
+
+11
VictorS
VictorS
19 марта 2015, 15:01
#
Есть районы, где лесопосадки уже исчезли. Но кое-где ещё есть. Вот и будет мужик с топором и саночками главной приметой сегодняшнего времени.
+
0
vechislavs
vechislavs
19 марта 2015, 15:04
#
Год тому назад, сосед — фанат русской печи, съездил в лес за дровишками, минус 340 гр! Все обложили! Мы с женой ездим за грибами, и то утром в 7.00 уже егеря ездят! Стерегут лес или тех кто незаконно в лесу построился!
+
0
Mandarinka2013
Mandarinka2013
19 марта 2015, 15:15
#
Что за страшилки про соседа? Мы на эту зиму сами заготовили дров- валежника сколько нам было надо бесплатно, акация и сосна. Но перед этим поставили егеря в известность. Газовый котел вообще не включали этой зимой.По закону Украины валежник ( упавшие деревья) заготавливать можно бесплатно.
+
+6
vechislavs
vechislavs
19 марта 2015, 15:20
#
Он попал, когда разбирались с участками Азарова, ну и нарвался на областных начальников… Случай… просто попал не в то время ;) ну а сейчас егерей стало побольше. На счет валежника это да, а он хороших дровишек подрубил.
+
0
Mandarinka2013
Mandarinka2013
19 марта 2015, 15:21
#
А грибы где собираете?:)
+
0
Mandarinka2013
Mandarinka2013
19 марта 2015, 15:54
#
А мы в Старе ездили пару раз. Тоже неплохо белых насобирали.Только начали осваивать, изучать эту местность. Раньше у нас дача на Киевском море была, там и грибы собирали. Спасибо за информацию. Про Девички я слышала от знакомых, они тоже туда ездят. Они приглашали нас, но как-то не получалось вместе съездить. Они там даже насобирали настоящие трюфели. Они гурманы.Потом нас угощали, страшный деликатес .:):)
+
+6
vechislavs
vechislavs
19 марта 2015, 15:41
#
Ездим за полигон выше Девичек ближе к Мирному, в позапрошлом году три ведра белых и ведра четыре «польских» А лучше всего за Ковалин (старый) но далековато! А в том году пусто кругом — беда!
Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться