Минфин - Курсы валют Украины

Установить
uainvestor
uainvestor Рефлексії
Зарегистрирован:
22 сентября 2011

Последний раз был на сайте:
11 октября 2023 в 21:17
uainvestor — Рефлексії
Блог «Рефлексії»
22 апреля 2020, 17:02

Половина захворювань грипом проходить без жодних симптомів.

Кожна п`ята дитина у Великобританії вже перехворіла на грип A/H1N1, однак більшість з цих дітей та їх батьків не має про це ані найменше уявлення.

Про цей висновок британських учених написала газета Daily Telegraph, повідомляє NEWSru.

Нещодавні аналізи крові, взяті у населення Сполученого Королівства під час медоглядів, засвідчили, що новим вірусом у період першого спалаху інфекції навесні і влітку цього року було інфіковано значно більше людей, чим вважалося.

У ряді районів Великої Британії, зокрема у Лондоні, фахівці Агентства з охорони здоров`я після проходження літнього піку захворюваності виявили антитіла до грипу A/H1N1 у крові кожної третьої дитини. Це означає, що ці діти вже перенесли хворобу.

У масштабах усієї країни антитіла до нового вірусу за цей час набув кожен п`ятий маленький британець. Медики припускають, що приблизно у половини з них захворювання, спричинене грипом A/H1N1, пройшло без симптомів.

Це підтверджує той факт, що віруси несуть оновлення людського генокоду. Якщо людина отримує вірус у стані чистоти, то вмонтування в генокод нової інформації відбувається непомітно. Очевидно, що найчистішими є діти.

Якщо інформаційна системи забруднена, то вірус намагається її очистити — звідси такі типові прояви очищення як нежить, пронос, відсутність апетиту, підвищена температура тощо.



Докладніше про це у статті «Віруси – добрі вісники Всесвіту».
 

/>
Просмотров: 121, сегодня — 0
Следить за новыми комментариями

Комментарии

Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться