Минфин - Курсы валют Украины

Установить
uainvestor
uainvestor Рефлексії
Зарегистрирован:
22 сентября 2011

Последний раз был на сайте:
11 октября 2023 в 21:17
uainvestor — Рефлексії
Блог «Рефлексії»
6 января 2020, 17:40

Питання 193: https://minfin.com.ua/questions/npf/: щодо компанії «Ліга Пенсія»

VlaDonUa

3 января 2020, 9:11

Владислав, Днепр

Добрый день.
Что скажете по Лигу Пенсию? Какие на ваш взгляд у них перспективы, есть ли смысл сейчас с ними подписывать договор? У них пока не видно никакой отчётности.

Что скажете по итогам 2019 года по НПФ?

Радіймо, Владиславе, дякую за питання, що на кінець мене потішило. Як і більшість читачів, ви настирливо підштовхуєте мене до аналітики, в той же час, як я лише учасник деяких альтернативних пенсійних систем України: https://minfin.com.ua/blogs/uainvestor/125781/ Тим не менш, ви все одне пишіть, як хочете, а я стану відповідати, як хочу сам (і всі будуть задоволені).

На мій погляд, будь-яку аналітику можна, як не спростувати, то принаймні, поставити під сумнів. Тож я намагаюсь не слухати її, а думати самостійно або ж звертатись до свого внутрішнього Творця і душі. Думаю, не буває чогось гарного чи поганого взагалі (для всіх), а стосується певної людини у конкретні час і місце.

Доречно згадаю жарт від свого військового товариша Віктора Адкіна: «Щодо даного питання, у мене є власна думка, але я з нею не згодний». А згадав я Вітю, аби підтримати його у змаганні з серйозною хворобою, і впевнений, що це допоможе.

Це була передмова, а тепер відповідаю. На моє власне враження, ТОВ «Ліга Пенсія», як заснований нею ВНПФ «Взаємодопомога», так і її материнська ГК «Ліга», виглядають вельми симпатично. Настільки симпатичними, що я готовий допомагати цій команді майже безкорисливо і самому стати вкладником/учасником НПФ «Взаємодопомога». В останньому кроці є певний ризик, але я памятаю за обережність. Так, я буваю романтичним, але і розважливим. Якщо Рада НПФ «Взаємодопомога» обрала на ринку АПФ «АЦПО», а він прийняв на адміністрування поряд з іншими зірками ринку також і ВНПФ «Взаєиодопомога», то для мене це найкраща гарантія того, що у цьому фонді все правильно і до ладу (і законно, і легально, і доброчесно). Після такого аргументу я більше не сумніваюсь у цьому НПФ.

Чи є перспектива? Саме у подібних компаніях вона і є. І тут я говорив би ширше, а не лише з погляду на поточний дохід. Взагалі, мене тішить, що до НПФ звернувся відповідальний і доброчесний бізнес.

Щодо результатів НПФ у 2019 році, то їх ще немає у точному сенсі. Сам я задоволений власними результатами від НПФ, а порівнювати їх між собою, не вправі (хай аналітики порівнюють, — у них така воля, а моя інша).

Просмотров: 557, сегодня — 0
Следить за новыми комментариями

Комментарии

Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться