Минфин - Курсы валют Украины

Установить
mincurrency
Зарегистрирован:
11 ноября 2020

Последний раз был на сайте:
22 марта 2024 в 11:31
Мінфін про Валюту — Аналітика валютних сервісів "Мінфіну"
11 июня 2021, 9:50

Як та навіщо прив'язувати обмінник до онлайн-мап?

Людей, які питають на вулиці дорогу, стало набагато менше. Пошук найкращого шляху на місцевості перейшов у онлайн, тому бізнесу варто розміщувати інформацію про свої послуги у картографічних сервісах. А особливо обмінникам, які хочуть привести клієнтів до порогу свого пункту.

Сервісів з онлайн-мапами зараз багато, тому ми підібрали два найпопулярніших та найпростіших з них та розкажемо, як за їх допомогою привернути увагу ще більшої кількості користувачів.

Як розмістити компанію в Google Maps

Google Maps — це найпопулярніший картографічний сервіс як серед власників десктопних пристроїв, так і серед прихильників мобільного пошуку. Працює на всіх платформах (iOS, Android), тому мати відмітку обмінника у Гугл мапах обов'язково.

Як розмістити компанію:

  1. Створіть обліковий запис у Google Мій бізнес. У ньому треба вказати назву компанії (якщо вона вже є в системі, то назва з'явиться у спливаючому меню, а разом з ним підтягнеться і вся вже наявна інформація), адресу, радіус обслуговування, контактну інформацію: номери телефонів, сайт, соціальні мережі.
  2. Якщо у вашої компанії кілька адрес, вкажіть усі, а потім оберіть із них одну необхідну.
  3. Виберіть поле «Адреса» і перевірте дані у вікні.
  4. Місцезнаходження вашої компанії буде відзначено червоним маркером на мапі у правій частині вікна. Перетягніть його у потрібне місце і розмістіть строго по центру. Щоб змінити масштаб мапи, скористайтеся кнопками «+» і «-» в правому нижньому кутку екрану.
  5. Натисніть «Застосувати» в правому верхньому куті екрану.

Є два варіанти розміщення — звичайне та з повним доступом. За звичайного розміщення дані про вашу компанію може змінити та доповнити будь-який інший користувач. За повного доступу ви підтверджуєте право володіння точкою, тому будете самі змінювати інформацію, додавати новини компанії тощо.

Модерація Google перевіряє інформацію для звичайного розміщення близько 24-48 годин. Якщо це розміщення з повним доступом, то потрібно чекати лист для верифікації протягом 2-х тижнів.

Як розмістити компанію у Waze

Waze — це безкоштовний додаток з GPS-навігацією для водіїв. Якщо ви хочете охопити клієнтів за кермом, вам варто позначити в цьому сервісі свій обмінник.

Це можна зробити наступним чином:

  1. Відкрийте Waze на своєму пристрої.
  2. Натисніть на значок з булавкою, потім натисніть на значок «Місця».
  3. Зробіть фотографію в додатку і натисніть «Далі».
  4. Вкажіть тип об'єкту (комерційна будівля) і введіть інформацію, якої бракує.
  5. Натисніть «Готово».

Ми розміщуємо власників профілю «Обмінник» на Google Maps та Waze власноруч: вам потрібно тільки надати інформацію, та ми зробимо для вас якісну мітку, яку точно пропустить модерація.

Просмотров: 2283, сегодня — 0
Следить за новыми комментариями

Комментарии

Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться