Минфин - Курсы валют Украины

Установить
mamlarysa
mamlarysa
Зарегистрирован:
15 апреля 2014

Последний раз был на сайте:
13 марта 2023 в 03:07
Подписчики (2):
silvershadow
silvershadow
VictorS
VictorS
1 апреля 2020, 8:42

Виробники Півдня України у паніці — тепличні овочі не в фаворі

У час коли продовольчі ринки закриті, компанії, які мали досвід доставки продуктів, переорієнтовуються на доставку до домогосподарств. Тепер всі гравці ринку боротимуться саме за домогосподарства, вважає менеджер Українського проекту бізнес-розвитку плодоовочівництва UHBDP Дмитро Ніколаєв.

«Всі гравці ринку будуть боротися за домогосподарства, конкуренція на цьому ринку серйозно розвивається. Ми розуміємо, що у малих виробників і малих трейдерів немає таких можливостей по доставці, які існують у супермаркетів та які можуть швидко розгорнути такий вид сервісу», – додав Дмитро Ніколаєв.

Водночас Андрій Чорний, засновник компанії «Агрокоін» із Запорізької області вважає, якщо попит на овочі борщового набору зберігається, то тепличні овочі не в фаворі – виробники у паніці, бо купляють слабо.

“Тепер саме час об’єднуватися, кооперуватися, щоб створювати великі партії однорідної продукції для вигідних продажів. Виробники Кам’янсько-Дніпровського району вже не говорять про прибуток, головне повернути вкладені гроші, щоб мати оборотні кошти для бізнесу.

Бачу, багато Інтернет-майданчиків додали у свою лінійку товарів плодоовочеву продукцію, вони готові приймати овочі та фрукти дорожче ніж трейдери. Думаю, виробникам треба шукати такі торгові майданчики для більш вигідних продажів”, – наголошує Андрій Чорний.

SEEDS.org.ua за інформацією UHBDP

Просмотров: 17, сегодня — 0
Следить за новыми комментариями

Комментарии

Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться