Минфин - Курсы валют Украины

Установить
lostapiv
Любомир Остапів Сімейний Бюджет
Зарегистрирован:
25 марта 2017

Последний раз был на сайте:
14 октября 2022 в 16:00
Любомир Остапів — Сімейний Бюджет
допомагаю українцям приймати розумні фінансові рішення завдяки соціальному проекту Сімейний Бюджет
11 января 2019, 14:21

10 Telegram-каналів про фінанси та економіку для підприємця, які читає фінансист Любомир Остапів

Джерело: https://mc.today/10-telegram-kanaliv-pro-finansi-ta-ekonomiku-dlya-pidpriyemtsya-yaki-chitaye-finansist-lyubomir-ostapiv/

Я завжди читав багато новин, ще з давніх часів, коли сайт «Кореспондент» був основним джерелом інформації.

Однак у 2018-му кардинально змінився мій набір медіа і моя споживацька поведінка читача. Ключова зміна − це відхід від стрічки Facebook в сторону тематичних Telegram-каналів.

Я відібрав 10 українських каналів з корисною інформацією про фінанси та економіку. Деякі з них новинні, інші − авторські. Одразу відзначу, що в чотирьох із вказаних каналів я публікую свої пости.

Finance.ua

Канал популярного сайту про тe, як eкономити, отримувати знижки та нe пeрeплачувати за послуги банків. За даними Tgstat, на каналі виходить близько 20 постів на тиждень. В середньому один з них прочитують 1400 людей.

iPlan.ua

Канал партнерів iPlan.ua Любомира Остапіва та В′ячеслава Масленнікова про персональні інвестиції. Новини відфільтровані професіоналами. Тільки найважливіше плюс авторські статті. В середньому − три пости на тиждень, які читає 610 людей.

Податки, бізнес, економіка

Про податки, бізнес та економіку простою мовою: аналітика, консультації, тренди в Україні та світі. 14 постів на тиждень з охопленням в 1200 людей.

Податки фізосіб в Україні

Все про податки фізичних осіб, податкових резидентів України, законодавство, новини від ДФС та плани уряду. В середньому автори публикують тексти двічі на тиждень, їх читають 726 людей.

ПриватДжедаї

Новинки та інновації від «ПриватБанку» у неординарній подачі. 5-6 постів на тиждень з охопленням в 1100 людей.

Любов та Бюджет

Мій канал для українських родин, які не хочуть сваритися через гроші. Головні питання − як відкладати більше, стосунки і фінанси, цікаві акції, раціональне споживання. В середньому − 3 пости на тиждень, охоплення − 179 людей.

2,5 % ВВП − канал VoxUkraine

Найцікавіший економічний контент з усього світу, який допоможе зрозуміти українські проблеми. Два пости в тиждень, які читає 2000 людей.

Про інвестиції

Спеціалізований канал про інвестиції в українські та закордонні цінні папери. Публикують в середньому три пости в тиждень, які читає 576 людей.

Ненудні фінанси

Дайджест головних фінансових подій країни з понеділка по п‘ятницю. Буде цікаво тим, хто втомився щодня гортати стрічку новин і хоче читати лише найважливіше. Тут 5 постів в тиждень, в середньому їх читають 752 людини.

iPlan kids

Це канал для українських батьків, які інвестують, щоби забезпечити хорошу освіту своїм дітям, навчають їх фінансовій грамоті заради самостійного майбутнього нащадків. Очікуйте на два пости в тиждень, середнє охоплення публікації − 128 читачів.

Просмотров: 369, сегодня — 0
Следить за новыми комментариями

Комментарии

Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться