Минфин - Курсы валют Украины

Установить
lostapiv
Любомир Остапів Сімейний Бюджет
Зарегистрирован:
25 марта 2017

Последний раз был на сайте:
14 октября 2022 в 16:00
Любомир Остапів — Сімейний Бюджет
допомагаю українцям приймати розумні фінансові рішення завдяки соціальному проекту Сімейний Бюджет
19 сентября 2018, 16:15

переказ США Україна через Пейпал (Paypal)

Минулого тижня на український інтернет прогриміла стаття що Пейпал почав працювати з Україною. Через дочірню компанію Xoom можна легко, швидко і навіть з мобільного відправити долари в Україну, отже переказ США Україна стає простим і надійним як Пейпал. Ця стаття буде корисною для українців в США, які допомагають рідним і близьким в Україні.

Любомир (українець з рахунком в США)

Я трохи погравсь з сумами, вийшло що 100 дол слати геть не вигідно, а от для 199 дол комісія 7.99/199 = 4% так сяк. Якщо слати 999 доларів, то 12.99999 = 1.3%, що вже прийнятно. Для порівняння Western Union на сумі 999 дол. зжере 49 комісії, «почуствуйте разницу в 4 раза».

Ліміти Xoom на Україну – 2999 на добу, але не більше 6000 за 30 днів. Для допомоги батькам має вистачати)

pasted image 0

Справа ясна річ потребує американського рахунку, тут і знадобився мій Bank of America. Так, так, вже можна чесно зізінатися що він в мене є)

Xoom ймовірно ще тримає нові аккаунти які шлють в Україну гроші в зоні ризику, бо спочатку в мене по електронній пошті попросили документи, а потім ще й довелося позвонити і відповідати на купу питань. Одне з них «Яка ціль переказу» ледь не завело мене в «тупік», але замість підозрілою відповіді «протестити ваш сервіс» я зорієнтувався з «personal loan to a friend in Ukraine». Однак сподіваюсь це була разова дія.

Після верифікації за 1 робочий день переказ США Україна пройшов і далі настала черга отримувача.

Василь (Україна)

Нещодавно на електронну скриньку прийшов цікавий лист, в якому йшлося, що Любомир надіслав мені 199$ через Xoom, дочірню компанію Пейпал. В листі також містилася вся необхідна інформація для отримання переказу: номер транзакції, ім’я отримувача та сума в дол. США. Лист, написаний англійською, але його значення інтуїтивно просте, тому ніяких трудностей не мало би виникнути навіть в людей без базового знання англійської.

oom

На даний момент отримати переказ можна на відділеннях наступних банків: Ощадбанк, Приватбанк, Кредобанк, Укргазбанк, Банк Південний, Універсал банк, ВС банк, Правексбанк, Індустріалбанк, Айбокс банк, Кредит Дніпро, Акорд банк, Банк Восток, Глобус та Українська фінансова група.

Банків багато, тому стояти в черзі за переказом не доведеться. Мій вибір впав на центральне відділення Ощадбанку.

Для того, щоб отримати кошти, я показав касиру з екрану телефону номер переказу (Xoom Transaction Number) та надав для ідентифікації Паспорт громадянина України. Мені довелося здійснити купівлю 1 доллара, тому що в касі не було достатньої кількості дрібних банкнот. Тому, якщо і у Вас сума переказу не кругла, варто мати при собі певну суму в національній валюті.

Можемо зробити висновок, що перекази США Україна через Xoom справді швидкий та зручний. Але це тільки перший крок Пейпал в Україні, впевнений далі буде…

Просмотров: 2757, сегодня — 0
Следить за новыми комментариями

Комментарии - 3

+
0
Сергей Гончаренко
Сергей Гончаренко
24 сентября 2018, 11:18
#
Спасибо за информацию, в будущем с Европы тоже можно будет получать?
+
0
Влад Тугаринов
Влад Тугаринов
24 сентября 2018, 13:00
#
А торговать на международных торговых площадках Можно?
+
0
irakez
irakez
24 сентября 2018, 19:11
#
Нет, это только для личных переводов, аналог Western Union
Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться