Минфин - Курсы валют Украины

Установить
dikkens
Сергей Панасенко Записки dikkensa
Зарегистрирован:
31 мая 2010

Последний раз был на сайте:
20 апреля 2024 в 13:01
Подписчики (288):
svaer022
svaer022
meag
meag
50 лет, Вараш
ILONA2404
Ілона Мельник
45 лет
Zvzzz
Серый Петров
54 года
klienkatNadra
klienkatNadra
Kiev
naf422
naf422
24796230
IN GOD WE TRUST
belokyra
A ZART
44 года
slexus
slexus
GrugoriyHoland
GrugoriyHoland
57 лет, Киев
66550076
Антон Горячун
Index
Index
все подписчики
Сергей Панасенко — Записки dikkensa
2 июля 2015, 18:33

Порошенко здає Путіну українські міста, згідно з таємними домовленостями в Мінську, - Снєгірьов

Порошенко здає Путіну українські міста, згідно з таємними домовленостями в Мінську, - Снєгірьов

Так званий «запланований вихід» частин української армії з Дебальцевського котла є всього лише одним з пунктів таємного договору президента Порошенко з російським агресором Путіним про здачу проросійським бойовикам частини українських територій. Саме з цієї причини був у свій час зданий аеропорт Донецька, тепер — Дебальцеве, наступними, ймовірно, будуть Щастя і Станиця Луганська. До такого висновку приходить керівник громадської ініціативи «Права справа» Дмитро Снєгирьов, новину передає «Преса України».

Снєгірьов переконаний, що Порошенко послідовно відмовлявся від українських населених пунктів, які утримувалися неймовірними зусиллями та ціною життів патріотів, в обмін на розблокування фінансових активів фабрики «Рошен», яка досі активно працює в країні-окупанті Росії.

«На прикладі ДАП і Дебальцеве Гарант наочно, всьому світу, продемонстрував, що купецьке слово його, яке він дав навіть окупантові, тверде і непорушне. Про що це я? Та про домовленості щодо лінії розмежування між росіянами, вибачте, бойовиками і ВСУ. Ще у вересні місяці я писав, що згідно протоколів Мінських домовленостей Україна брала на себе зобов'язання вивести свої війська і важку техніку від Дебальцевого, ДАП (Донецька область) і від Станиці Луганської та Щастя (Луганська обл).

І все було б добре для Гаранта, у матеріальному плані (Слідчий комітет РФ розблокував на той момент його активи), але тут армія вирішила нагадати йому про свій конституційний обов'язок по захисту територіальної цілісності країни. Дарма, що Гарант вже дав слово, а слово треба тримати», — пише Снєгірьов.

Громадський активіст звертається до президента з проханням розвіяти свої сумніви: «Пане Кондитер, наступні котли — це Щастя і Станиця Луганська?».

«Краще відразу дайте команду ЗСУ, щоб організовано, зі зброєю і технікою, залишили свої позиції і відійшли на заздалегідь узгоджені Вашими домовленостями з Путіним рубежі. Кров людська — не водиця», — резюмує Снєгірьов.

Раніше ми повідомляли: Слідчий комітет РФ після нетривалого розслідування припинив кримінальну справу стосовно кондитерської компанії «Рошен», який знаходиться в російському місті Липецькуі тепер фабрика запрацює на повну потужність. На фабриці планується запустити дві нові виробничі лінії і російські споживачі зможуть насолодитися новими виробами: вафельними трубочками у шоколадній глазурі та молочною помадкою.

uapress.info/uk/news/show/62628?_utl_t=fb

Просмотров: 455, сегодня — 0
Следить за новыми комментариями

Комментарии - 2

+
+3
VictorS
VictorS
3 июля 2015, 6:10
#
Это уже всем очевидно.
+
0
 _ _
_ _
6 июля 2015, 20:13
#
«тепер фабрика запрацює на повну потужність. На фабриці планується запустити дві нові виробничі лінії» и ПАПа начнет вдвое больше финансировать террористов.
Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться